Ne kadar kurtulmaya çalışsam da yok anacım olmuyor

açıcıyla açmıştık saçımı böyle altın sarısı gibi bi ton istemiştim küçükken de sarıydı saçlarım ona özenerekten.bekle bekle kafada açıcıyla sararmıyor turuncuda takıldı kaldı saçlarım çok güçlü değil zaten korktum yıkadım. altın sarısıyla boyadık eh fena değil gibiydi ama bir iki yıkamada boya gitti açıcıdan kaynaklı turunculuk kaldı saçta.saçlarım da iyice kurudu çok kötü oldu bi kere daha açıcı kullanmayı göze alamadım.en son kuaföre gittim karamel boyayalım dedi tutcak mı ki dedim tutar dedi boyadık eh biraz matlaştı turunculuk buna da şükür dedim iki yıkama sonra yine aynı.gözler de mavi olunca tam çakma hürrem oldum kurtulmalıyım artıkk

küllü renkler turunculuğu alır muhabbetine dayanaraktan kendi saç rengime yakın bi renk bulayım kurtulayım boya macerasından dedim.küllü koyu kumral en yakın zannımca.ama küllülerden de çekinmeye başladım araştırdıkça. bir de senden fikir isteyeyim :) şuanki saç rengimi bir de asıl saç rengime yakın bulduğum rengi paylaşıyorum.kendimi öcü yaptım

yardımcı olursan sevinirim julyy :)
bu arada saçların çok güzel maşallah :)
tşkrler cnm :) saçların ne gzl açılmş korkmadan keşke bi 3-4ton yogun açıcı daha sürmen gerekirdi. sarıya ulaşmak için saçlar en az bi 2 kez açılması gerekio maalesef boyalarla saç açılmaz sadece renk kırılır .. sarı saç isteyen kişinin oncelikle saçı yıpranacak zaten bunu göze alması gerekir.. yıprandıktan sonraki aşama onemlidir bakımyagları ile saçı beslemek o sarıyı korumak gerekir. sana tekrar açmandan başka önericeim suan maalesef birşey yok üzgünüm.. saçını ya kendi rengine boyucaksın 2. seferde yerine oturur renk ilk boyamalar hepimizin akıyor bi sende olmuyor. dediğim gibi sarı istiorsanda tekrar açmalısın ve cila yapmalısın küllü ile..