• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Argan yagini alcam o zaman canim aktardan bide dun bikuafore gittim kerastin diye bisey satmaya calisti 200 tl tutuyo dedi sok oldum simdi bioblas kullanyrm senin sacin platin mi kac yildir kullaniyosun bide dipler ne zaman cikar ?

bnm saçlarım 3 sene olcak tam platin değil cnm platine yakın bir sarı diplerim saç uzamasıyla alakalı aslında bnm 2 haftada bir cıkıyor ben her ay dip yapıorm bazen 3 haftada 1

canım birde bunada yardımcı olurmusun lütfen yarına karar vermem lazım

Benim saçlarım kısa ama ço kdegil hani orta kısalıkta ama omuzlarımdada degil açıkcası küt misali gibi...çıtçıt arayışıma devam ederken bi arkadaşta yarım ay çıtçıt gördüm ve benim saç yapıma çok benzettim benimde saçlarım kabarık ve kuru oysaki piyasadaki tüm çıtçıtlar hep pırasa gibi pürüssüz...
o yüzden bende yarım ay çıtçıt almaya karar verdim ama yarım ayın kullanımı nasıldır birde boyu konusunda endişelerim var 55 cm imiş bana uyarmı gögüs altıma gelsin yeter diorum ben boyumda zaten benim hiç uzun sayılmaz boyum 1,55 fln....
kızlar resimleride ekliyecegim lütfen yarına kadar birşeyler söyleyin yarın almayı düşünürum gerçek saç kız 2 yıl kullanmış 100 tl dio fiyatıda uygun geldi 150 grm şuan maddi açıdanda cazip geldi gerçegi söylemek gerekirse...lütfen yorumlarına ihtiyacım var :(

ÇITÇITLAR

Eki Görüntüle 785666 Eki Görüntüle 785667

BUDA KENDİ SAÇIM VE SAÇ RENGİM BOYUM

Eki Görüntüle 785668 Eki Görüntüle 785669

cıtcıtlar 50-55 cm sutyen kopcası boyuna gelir arkadan cok cok uzun değildir normal bir cıtcıtın boyu uzun saç severler için 60 65 die başlar seninki 55 orta seviye cok cokuzun deil.. mesela bnde kullanıyorum bnmkiler 65 cm ben cok uzun sevdiğim için alt kata takıyorum yarım ay cıtcıtı daha once hiç kullanmadım ben tekli 3 lü 2li şeklinde kullanıyorm oyuzden yarımay için bi bilgi veremeyeceim tatlım bu araada saç rengin ve cıtcıtların rengi cok cok uyumlu ve harika :)

slm cnm saçlarını kestirmekten başka bişey öneremicem cunku yıpranmış saçlara kopan saçlara tek çözüm kesilmesi zaten saçında durmasınında bi anlamı yok eger yinede kestirmicem der isen bakım maskelerini BC BONECURE anında bakım THERAPY öneririm.

canım ama kulak hizamdan baslıo yıpranma o kadar kısa kestremem asla :( therapy nerede satılıyo ? sen hangi sampuanı kullanıosun??

Çok teşekür ederim tatlım peki garnier gümüş sarısı yerine palette mi kullanayım canım?Ama dibinde turunculuk kaldıgı zaman nefret ediyorum her yanı aynı olsun istiorum o yüzden önceden hair plus deninlen açıcıyı kullanıyorum...oda haliyle zarar veriyodur dimi ?
Birde demişsin ya tatlım 9 luk içinden çıkan su yerine 6 lık su ilemi degiştireyim birde ?

çıtçıt konusunua gelince saçalrım işte kulak hizasında küt gibi yarım ay çıtçıt olurmu bilemedim ama çok istioyorum yarına kadar vaktim var almak için ne yapsam bilemedim sarı platin saçta uzunmu kısamı daha tarz olur ?
55 cm dedi ama bende çok uzun semiorum dedigim gibi gösüs altımda olsa yeter diger çıtçıtlara baktım fiyatları 250 tl arası degişio ondan tercih etmedim ço kkararsızım gerçektende...
BiRDE BEYAZ saçı ben evde kendim yapıyorum boya olamdan saç kremi ile canım sana özelden yazarım tarfini ;)

Çok teşekür ederim tatlım peki garnier gümüş sarısı yerine palette mi kullanayım canım?Ama dibinde turunculuk kaldıgı zaman nefret ediyorum her yanı aynı olsun istiorum o yüzden önceden hair plus deninlen açıcıyı kullanıyorum...oda haliyle zarar veriyodur dimi ?
Birde demişsin ya tatlım 9 luk içinden çıkan su yerine 6 lık su ilemi degiştireyim birde ?

çıtçıt konusunua gelince saçalrım işte kulak hizasında küt gibi yarım ay çıtçıt olurmu bilemedim ama çok istioyorum yarına kadar vaktim var almak için ne yapsam bilemedim sarı platin saçta uzunmu kısamı daha tarz olur ?
55 cm dedi ama bende çok uzun semiorum dedigim gibi gösüs altımda olsa yeter diger çıtçıtlara baktım fiyatları 250 tl arası degişio ondan tercih etmedim ço kkararsızım gerçektende...
BiRDE BEYAZ saçı ben evde kendim yapıyorum boya olamdan saç kremi ile canım sana özelden yazarım tarfini ;)

tabiki cnm acıcıların hepsi zarar verior. ben oreal ile saçımı 2 3 kez açtım komple dusun. yoksa böle sarıları elde evde edemezdm. ama sonrası farkettmki saç diplerim uzadıkça yogun renk açıcıda hem az yıpratıyor hemde aynı işlemi görüormş keşke baştan orealle açmasaydm dedim yavaş yavaş daha iidir. gumuş sarısını bende kullandım ondada turuncu yansıma oluyor sen gumuş sarısını eger cok acık küllü sarı ile karıştırıp yaparsan turunculugu en aza indirirsin. diplerine uygulama yapacagn için 9lukta olur 6lıkta 6lık yaparsan turuncu seviesi daha azalır die önerdim. değiştirebilirsn ama paket içinde cıkan oksidanda değişim olmuyor ayrı alıcaksn.75 kuruş bişey zaten ben 1 torba aldım :))))) cnm cıtcıt konusunda burdaki cok arkdsa yardımcı oldum dediğim gibi ben 6 senedir cıtcıt kullanıyorum ama yarım ay kullanmadım hiç tekli parcalı 7 parça saçına yetecektir saçın istediği kdr kısa olsn 7 parca takarsan alıp hiç belli olmaz evet 55 cm tam senin istedigin boy ozaman. aslnda ii bir cıtcıt fiyatı 400 dur. bikez parana kıycaksın ama senelerce kullanıcaksın onuda unutma. oyy cok tşkr ederim cnmm bekliorm ozaman msjınııı :)

tabiki cnm acıcıların hepsi zarar verior. ben oreal ile saçımı 2 3 kez açtım komple dusun. yoksa böle sarıları elde evde edemezdm. ama sonrası farkettmki saç diplerim uzadıkça yogun renk açıcıda hem az yıpratıyor hemde aynı işlemi görüormş keşke baştan orealle açmasaydm dedim yavaş yavaş daha iidir. gumuş sarısını bende kullandım ondada turuncu yansıma oluyor sen gumuş sarısını eger cok acık küllü sarı ile karıştırıp yaparsan turunculugu en aza indirirsin. diplerine uygulama yapacagn için 9lukta olur 6lıkta 6lık yaparsan turuncu seviesi daha azalır die önerdim. değiştirebilirsn ama paket içinde cıkan oksidanda değişim olmuyor ayrı alıcaksn.75 kuruş bişey zaten ben 1 torba aldım :))))) cnm cıtcıt konusunda burdaki cok arkdsa yardımcı oldum dediğim gibi ben 6 senedir cıtcıt kullanıyorum ama yarım ay kullanmadım hiç tekli parcalı 7 parça saçına yetecektir saçın istediği kdr kısa olsn 7 parca takarsan alıp hiç belli olmaz evet 55 cm tam senin istedigin boy ozaman. aslnda ii bir cıtcıt fiyatı 400 dur. bikez parana kıycaksın ama senelerce kullanıcaksın onuda unutma. oyy cok tşkr ederim cnmm bekliorm ozaman msjınııı :)

canım benim saçım platin röfle...iki yıldır kendi dip boyamı kendim yapıyorum...neva küllü platinden koleston küllü sarıya hepsini denedim..en son garnier gümüş sarısı yaptım ama cidden turunculuk veriyor...palette 10.1 denemedim hiç..nasıl duruyor?dipten gelen saçlarım kestane rengi..her ay dip yapıyorum..

diğer sorum palette açıcı röflelerime değerse saçlarım kopar mı? değdirmeden yapmak çok zor çünkü.

canım benim saçım platin röfle...iki yıldır kendi dip boyamı kendim yapıyorum...neva küllü platinden koleston küllü sarıya hepsini denedim..en son garnier gümüş sarısı yaptım ama cidden turunculuk veriyor...palette 10.1 denemedim hiç..nasıl duruyor?dipten gelen saçlarım kestane rengi..her ay dip yapıyorum..

diğer sorum palette açıcı röflelerime değerse saçlarım kopar mı? değdirmeden yapmak çok zor çünkü.

kopmaz cnm yıpranır ama kopmaz saçın kopma derecesi 3 kez açılma sonucunda olur ve uc kısımlar kopar dipten saç hiçbizaman kopmaz dipler yeni gelen saglıklı saçlardır cunku.. ben 10.1 boyuyorum açıcısız direk boyuyorm harika bir renk cıkıyo ortaya tavsiye ederim boya ve gör :)

merhaba kızlarrr !! ben ilk roflemi iki sene once yaptrdim cok fazla sarı yoktu uzerinde 7 ay snra duz karamel boyattim iki kez o da 9 ay kaldi simdi 5 gun once platin sık rofle yaptm bi yıkadim saclar birsuru dokuldu koptu :S ama allahtan saclarim gur :S diplerim kulak hizasindaydi oncesinde simdi uclar falan yıprandi kestrmek istemiyorum baska alternatif olarak kullanabilrcegim parlaklık kazandirabilecek serum vs varmi ? ya da sampuan ne onerirsiniz? alinti ile cvp verirseniz sevinirim bildirim alamiyorum yoksa tesekkur simdiden :)

koyu yerleri yaparsa yanmaz sıklaştırır röfleni iyi olur dogrusunu sölemiş cnm git yapsn işi ne parasını almş sonuçta gzl yapmak zorunda ! nişanım bu hafta sonu kısmetse :) tşkrler unutmamışsn öptüm cok

Argan yagini alcam o zaman canim aktardan bide dun bikuafore gittim kerastin diye bisey satmaya calisti 200 tl tutuyo dedi sok oldum simdi bioblas kullanyrm senin sacin platin mi kac yildir kullaniyosun bide dipler ne zaman cikar ?

Valla canım, benim saç bu kuaförler yüzünden çakma platin.bir türlü istediğim gibi yapamadılar.yaklaşık 10 yildır platin.bir kaç ayda baya çıkmış oluyor dipler..

Ne kadar kurtulmaya çalışsam da yok anacım olmuyor :D açıcıyla açmıştık saçımı böyle altın sarısı gibi bi ton istemiştim küçükken de sarıydı saçlarım ona özenerekten.bekle bekle kafada açıcıyla sararmıyor turuncuda takıldı kaldı saçlarım çok güçlü değil zaten korktum yıkadım. altın sarısıyla boyadık eh fena değil gibiydi ama bir iki yıkamada boya gitti açıcıdan kaynaklı turunculuk kaldı saçta.saçlarım da iyice kurudu çok kötü oldu bi kere daha açıcı kullanmayı göze alamadım.en son kuaföre gittim karamel boyayalım dedi tutcak mı ki dedim tutar dedi boyadık eh biraz matlaştı turunculuk buna da şükür dedim iki yıkama sonra yine aynı.gözler de mavi olunca tam çakma hürrem oldum kurtulmalıyım artıkk :D küllü renkler turunculuğu alır muhabbetine dayanaraktan kendi saç rengime yakın bi renk bulayım kurtulayım boya macerasından dedim.küllü koyu kumral en yakın zannımca.ama küllülerden de çekinmeye başladım araştırdıkça. bir de senden fikir isteyeyim :) şuanki saç rengimi bir de asıl saç rengime yakın bulduğum rengi paylaşıyorum.kendimi öcü yaptım :D yardımcı olursan sevinirim julyy :)

bu arada saçların çok güzel maşallah :)

tşkrler cnm :) saçların ne gzl açılmş korkmadan keşke bi 3-4ton yogun açıcı daha sürmen gerekirdi. sarıya ulaşmak için saçlar en az bi 2 kez açılması gerekio maalesef boyalarla saç açılmaz sadece renk kırılır .. sarı saç isteyen kişinin oncelikle saçı yıpranacak zaten bunu göze alması gerekir.. yıprandıktan sonraki aşama onemlidir bakımyagları ile saçı beslemek o sarıyı korumak gerekir. sana tekrar açmandan başka önericeim suan maalesef birşey yok üzgünüm.. saçını ya kendi rengine boyucaksın 2. seferde yerine oturur renk ilk boyamalar hepimizin akıyor bi sende olmuyor. dediğim gibi sarı istiorsanda tekrar açmalısın ve cila yapmalısın küllü ile..

teşekkürler ilgin için :) bi cesaret açarım belki tekrar dedim bu sefer çevremdekiler koyu renk yap gözlerin daha çok ortaya çıkar hem yaşını gösterirsin(minyonum) hem daha hoş olur diyorlar kafam karıştı :18: ten rengim az çok belli oluyor belki fotoğraftakinden birazcık daha koyu mattır. sence yakışacak mı ki sarı :26:

teşekkürler ilgin için :) bi cesaret açarım belki tekrar dedim bu sefer çevremdekiler koyu renk yap gözlerin daha çok ortaya çıkar hem yaşını gösterirsin(minyonum) hem daha hoş olur diyorlar kafam karıştı :18: ten rengim az çok belli oluyor belki fotoğraftakinden birazcık daha koyu mattır. sence yakışacak mı ki sarı :26:

cnm daha once yaptınmı bilmiorm ama koyu rengi yakıştırıolarsa demek koyu saç daha ii duruyor. sarı yaparsan bilirsnki hep makyajlı bakımlı olmak zorundasn ayda 1 dip yapmak zorundasn tabi sarı saçın havası bambaşka ama yaş kattıgıda bir gerçek bence ikiside olabilir karar senin cnm :)

cnm daha once yaptınmı bilmiorm ama koyu rengi yakıştırıolarsa demek koyu saç daha ii duruyor. sarı yaparsan bilirsnki hep makyajlı bakımlı olmak zorundasn ayda 1 dip yapmak zorundasn tabi sarı saçın havası bambaşka ama yaş kattıgıda bir gerçek bence ikiside olabilir karar senin cnm :)

daha önce loreal parisin sıcak çikolatasına boyamıştım bi kere de paletteydi sanırım kızıl kahve onlar beğenildi genelde ama kızıllık içeren boyalar çok çabuk eskiyor parlaklığını kaybediveriyor hemen onları düşünmüyorum bi daha :/ peki bi soru daha seni çok yordum ama.. elimde şuan küllü koyu altın sarısı boya var.onunla boyasam saçım yeşil meşil olur mu sence :D

evet oluyor tatlım ama tam oluyoken ben dipleri tekrar boyuuyorm cunku saçım biraz fazla uzuyorda bnm maşallah :))

anladım canım çok şanslısın:) bişey daha soracağım sana açmaya uçlardan başla dedin ya nası yapıcam ben onu biraz ayrıntılı olarak anlatır mısın ne kadar süre bekleteceğimi falan? bi de ben boyaya bulabilirsem gümüş-gri renk falan da eklemeyi düşünüyorum turunculuğu alıyomuş diye duymuştum

daha önce loreal parisin sıcak çikolatasına boyamıştım bi kere de paletteydi sanırım kızıl kahve onlar beğenildi genelde ama kızıllık içeren boyalar çok çabuk eskiyor parlaklığını kaybediveriyor hemen onları düşünmüyorum bi daha :/ peki bi soru daha seni çok yordum ama.. elimde şuan küllü koyu altın sarısı boya var.onunla boyasam saçım yeşil meşil olur mu sence :D

kumralımsı karamele yakın bi renk ckar zaten kumral tonlarında yeşillik vardır. saçın eger cikolata kahve sonucu akmış bi renkse hafif açık bi renk elde edersn ama sarı olmaz

anladım canım çok şanslısın:) bişey daha soracağım sana açmaya uçlardan başla dedin ya nası yapıcam ben onu biraz ayrıntılı olarak anlatır mısın ne kadar süre bekleteceğimi falan? bi de ben boyaya bulabilirsem gümüş-gri renk falan da eklemeyi düşünüyorum turunculuğu alıyomuş diye duymuştum

eevt dogru duymuşsn bazı boyalarda gümüş rengi mevcut alıp içine 1 sigara boyu sıkabilirsn turuncu yansımaları tamamen alır ilk grili olur 2yıkama sonrası beyazlaşr. uclardan başlamanın sebebi uçlar en zor renk alan yer oldugu için dipler cok cabuk açıldıgı için. ben sana zaman veremem herkesin saçının açılma dakikası farklıdır sen kendin bakıcaksn baktın açılmaya başladı ki zaten 15 dk içinde başlar renk açılmaya hemen başlarsn diplerine ve kalan orta yerlere sürmeye en son heryeri ellerinle ovalar gibi karıştırırsn uçlarıda oylede beklersin maksimum bekletme süren 40 dk yı geçmemeli cnm

Back
X