Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde 4 yöntemle eskilerimizin denedigi gebelik testi
Ya kızlar bununla ilgili biseyler okudum sadece doğruluğu varmı yok mu onu sormak istiyorum ,çamaşır suyuna idrarini yapıp anlayanlar,idrarini bı gün bekletip yağ gibi tabaka olmuyorsa hamile olabileceği , diş macununa idrarını yapmak vs vs
O kadar malzeme harcayacağınıza test alın bence bi ara biri de konu açmıştı ordaki yorumlarda eşimin idrarına da denedim onunki de köpürdü o da mı hamile yani diyenler bile olmuştu çünkü
Ya kızlar bununla ilgili biseyler okudum sadece doğruluğu varmı yok mu onu sormak istiyorum ,çamaşır suyuna idrarini yapıp anlayanlar,idrarini bı gün bekletip yağ gibi tabaka olmuyorsa hamile olabileceği , diş macununa idrarını yapmak vs vs
Yanlız yaptığımi yada yapacagimi söylemedim test tabiki daha mantıklı buna inanan bı kesim var acaba doğru mu die sormak istedim burdakilerde yapiyormu die
Yanlız yaptığımi yada yapacağımı söylemedim aşağıdaki hanımefendiye yazdığım gibi sadece merak ediyorum yapan varmı gerçekten die bunlara inanan yapan olmasa bu yazdıklarım yayilmazdi
O kadar malzeme harcayacağınıza test alın bence bi ara biri de konu açmıştı ordaki yorumlarda eşimin idrarına da denedim onunki de köpürdü o da mı hamile yani diyenler bile olmuştu çünkü
Yok ben yapmayı düşünmedim hiç test bana kâfi zaten de burda gerçekten yapan var mı biliyolar mi duydunuzmu mahiyetindeydi benim amacım :) ama herkes kendince biseyler yazmis yargılamak amaçlı keşke yazdıklarımı sindirerek algılayarak okusalardi bende bukadar açıklama yapmak zorunda kalmasaydim:)