• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde 4 yöntemle eskilerimizin denedigi gebelik testi

Halika

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
55
31
8
28
Ya kızlar bununla ilgili biseyler okudum sadece doğruluğu varmı yok mu onu sormak istiyorum ,çamaşır suyuna idrarini yapıp anlayanlar,idrarini bı gün bekletip yağ gibi tabaka olmuyorsa hamile olabileceği , diş macununa idrarını yapmak vs vs

Ya kızlar bununla ilgili biseyler okudum sadece doğruluğu varmı yok mu onu sormak istiyorum ,çamaşır suyuna idrarini yapıp anlayanlar,idrarini bı gün bekletip yağ gibi tabaka olmuyorsa hamile olabileceği , diş macununa idrarını yapmak vs vs
Böyle mistik şeylerle uğraşmaktansa 5 tl lik test alın daha mantıklı.
Acaba derdiniz olmaz.

İdrardaki asit miktarıyla alakalı mevzular bunlar. Hcg konuya dahil değil. 😀

• Beğen
Reactions: The
Tamam da neden :işsiz:

Böyle mistik şeylerle uğraşmaktansa 5 tl lik test alın daha mantıklı.
Acaba derdiniz olmaz.
Yanlız yaptığımi yada yapacağımı söylemedim aşağıdaki hanımefendiye yazdığım gibi sadece merak ediyorum yapan varmı gerçekten die bunlara inanan yapan olmasa bu yazdıklarım yayilmazdi

O kadar malzeme harcayacağınıza test alın bence 😬
bi ara biri de konu açmıştı ordaki yorumlarda eşimin idrarına da denedim onunki de köpürdü o da mı hamile yani diyenler bile olmuştu çünkü 😬
😂Yok ben yapmayı düşünmedim hiç test bana kâfi zaten de burda gerçekten yapan var mı biliyolar mi duydunuzmu mahiyetindeydi benim amacım :) ama herkes kendince biseyler yazmis yargılamak amaçlı keşke yazdıklarımı sindirerek algılayarak okusalardi bende bukadar açıklama yapmak zorunda kalmasaydim:)

Back