Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yeşil muhabbet kuşum vardı adi cikoydu kactiEki Görüntüle 1729625
Daha 2 aylik yavrum Ciko
Mops dimi bu sirincik:)Aşkım,Dünyam,paşammEki Görüntüle 1733276
Cok uzuldum. Cunku insan kisa surede cok alisiyor eminim kacmasi cok uzmustur. Ben de oyle umuyorum insallah konusmayi da ogretebilirim.Benim de yeşil muhabbet kuşum vardı adi cikoydu kacti
Umarim siz uzun yıllar beraber olursunuz
Pug cinsi dosya yükle butnuna basarakMops dimi bu sirincik:)
Ya bise sorcam alakasız olcak ama fotoları nasıl böyle yüklüyorsunuz
Pandaymış hee aynı hesapAşkım kilo aldın diyorum beni dinlemiyor sen çekme diyor
Fotoğraftakine ayı kafası yapmamda pek bi manidar olduEki Görüntüle 1736671
Eki Görüntüle 1736553
Bu minnak benim kızım henüz adı yok, (bir türlü karar veremediğimiz için) 5 haftalık bebek henüz o yüzden annesinin yanında şuan, şubat ayının ilk haftası gelecek, satın aldığımız kişinin çektiği bir fotoğrafı paylaşıyorum o yüzden sabırsızlıkla bekliyoruz agresif kızımızı
Huy Meselesi deadline Tikkabilla siz benim aşkımı gördünüzmüü??Aşkım kilo aldın diyorum beni dinlemiyor sen çekme diyor
Fotoğraftakine ayı kafası yapmamda pek bi manidar olduEki Görüntüle 1736671
Eeeeyyyy masallah:) adi neyyyy
Herkül yarım dünya ahaha
Ama bu çok çirkin :)
Bazen sevgiden öldürüceğimden korluyorumAma bu çok çirkin :)
Ben de bazen manyak manyak sevgi hareketleri yapıyorum, Mia da ters ters bakıyor. Çok sıkıp öpersem de öfff tarzı sesler çıkarıyorBazen sevgiden öldürüceğimden korluyorum
Geçen seninkini anneme gösterdim yarabbim al havu telefonu elimde delureceğum diyo çok seker yaaa vallaha benim paşa hiiç ses etmiyor ona kalsa hiç yanında ayrılmiyimBen de bazen manyak manyak sevgi hareketleri yapıyorum, Mia da ters ters bakıyor. Çok sıkıp öpersem de öfff tarzı sesler çıkarıyor