Evcil Dostunuz? (Anket) /Foto paylaşımlı

Hangi Evcil Hayvanınız Var?

• Ankete Katılan
    501
Birçok arkadaşımın Kedisi/köpeği/kuşu/balığı olduğundan eminim..:)
Forumdaki 'evcil hayvanlar' bölümüne keşke daha sık uğrasalar..
Çok güzel paylaşımlar var orda da...

3 muhabbet kuşum oldu bu zamana kadar, ama şuan yok, durumum onlara yeterli bakımı sağlayamaz son kuşumda bir daha almamam gerektiğini anladım. İnşallah bir gün yine muhabbet kuşu/papağan var aklımda ilk, bakalım :)

Ben de bayılıyorum kuşlara..Özellikle hint bülbülleri ve papağanları çok seviyorum..
Bir çift hint bülbülüm vardı.. Eş tutmuşlardı ve durmadan yumurta yapıyorlardı
Hatta 2 tane de bebekleri olmuştu..Ne güzel bakıp büyüttüler bebeklerini.. Hayran olmuştum dünyalarına..

Baktım netten çok güzel çok tatlılar, o da bir seçenek artık bakacağım ileride inşallah :)

O bizim ilk hamsterimizdi.. Aldığımız da büyükmüş zaten bizimle 9 ay kalabildi.. Zaten ömürleri 2-3 yılmış.. Çok özlüyorum onu ya, sevecen tatlı bişeydi Hamster sevgisi başka bişeymiş.. Aynı beyazından bi tane daha aldık yeni o daha yavru tabi bunun yarısı kadar Fotoğrafları şu an da pc de yok en kısa zamanda çekip paylaşıcam

Danzeed cok Güzel bir hamstermis pamuk gibi..
Doğru söylüyosun omurleri kısacık hele hamsterlarin....

Yeni gelen bizdigin fotolarini da eklersin belki

Cooook tatlı masallah ya ufacik elleri canm benim

Onu eşim yaptı biliyo musun:)
Teşekkürler kuzum

Şu kedi tırmalama agacına bayıldım bizimde ihtiyacımız var öyle birşeye kızım tepelerı cok sevıyor.Ama o uzunlukta tırmalama tahtasını nerden bulabılırımki tepesını nasıl yapabılırım onu hala çözemedım :)
Bu arada buda kızımın yeni uyku pozısyonu sizlerede selam söyluyor :)

Blackangel tırmalama ağacının gövde malzemesi tahta değil..
Hani apartmanların dışında duvarda falan olur ya atık su boruları işte ana malzeme o ..(75'lik pvs boru ve kelepçesi)
Duvara sabitlemek için de pvc boru kelepçesi mevcut..
Nalburlarda vs halat ipten de satılıyor..

Yap sen de senin kıza.. Üstüne de mdf çakarsın..çıkar oturur oraya..:)

ay bende şu petshoplarda satılan tırmalama tahtaları varya onlardan sandım.Dedim hatta bu kadar uzunlarını nerden buldularki acep diye Hiç aklıma gelmemişti boru ile oldugu çok tesekkur ederim bir ara gidip alıp eşime yaptırıcam

Vallahi kullanıma hazır hale gelmesi yarım saat..
Petshoplarda da satılıyor gerçi o kadar uzunu çok yok ama var yani..
Fakat acayip tuzlu onlar.
Rica ederim
Yapınca fotosunu isterim ama

Vallahi kullanıma hazır hale gelmesi yarım saat..
Petshoplarda da satılıyor gerçi o kadar uzunu çok yok ama var yani..
Fakat acayip tuzlu onlar.
Rica ederim
Yapınca fotosunu isterim ama
Söyledim eşime depoda boru var zaten dedi boş bir gününde kelepçe v.s alıp yapıcak :) evet çok pahalılar kedi oyun evi tırmala evi gibi çok güzel şeyler var uçuk fiyatlarda.Aslında az ugrassak sanırım onlarıda yapabiliriz.Ama şimdilik bu borudan yapılann yeter bize.Onun ustesınden bir gelelimde :) Mutlaka atarım resimlerimide çirkinde olsa atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…