Ayy Allahımm tam da sayıkladığım köpek bu işte tatlılığa bakBuda benim oluşum :) çok çabuk büyüdü kerata
Labrador cinsi, :) tatlı göründüğüne bakma hiç yerinde durmuyor amaAyy Allahımm tam da sayıkladığım köpek bu işte tatlılığa bak
Ona şüphem yok gözlerinden muzurluğu belli hele o uçuşuLabrador cinsi, :) tatlı göründüğüne bakma hiç yerinde durmuyor ama
kesinlikleeeOna şüphem yok gözlerinden muzurluğu belli hele o uçuşu
Oğlum kaymak ☺Henüz 8 aylık ☺Eki Görüntüle 2255135 Eki Görüntüle 2255136
Ya bu kedi gerçek mi ah kalbimmBirtanecik oğlum Leo'nun gidişinden sonra simdi iki kardes sahipleniyoruz, bi köpecik bi kedicik ikisi de birbirinden tatlı:)
Bu minnoşumuzun adi Gringo:)
Eki Görüntüle 2207183 Eki Görüntüle 2207184 bu minnoşumuzun adi da Flocky
Çok var fotosu ama artık büyüdü minnoş değişti baya eskilerden bi fotosunu daha yollayayım bi de yenilerdenYa bu kedi gerçek mi ah kalbimmben ömrümde böyle şey görmedim ara ara bakıyorum çok tatlı var mi başka fotoğrafı
Yok kuzum evcil hayvanım ama o kadar çok seviyorum ki ailemle yaşıyorum istemiyorlar. Bende bunlara bakıp mutlu oluyorumÇok var fotosu ama artık büyüdü minnoş değişti baya eskilerden bi fotosunu daha yollayayım bi de yenilerdensenin var mı kediciklerinEki Görüntüle 2283597
HayırlısıYok kuzum evcil hayvanım ama o kadar çok seviyorum ki ailemle yaşıyorum istemiyorlar. Bende bunlara bakıp mutlu oluyorumama kendi evime çıkar çıkmaz sahiplenecem inşallah
Ay ama çok tatlıııııÇok var fotosu ama artık büyüdü minnoş değişti baya eskilerden bi fotosunu daha yollayayım bi de yenilerdensenin var mı kediciklerinEki Görüntüle 2283597
Ah bu nasıl bir şey... öyle istiyorum ki bu labrador bebişten. Maşallah güzelliğime uyyyşBuda benim oluşum :) çok çabuk büyüdü kerata
Ne kadarlık bu bebiş?Minik oğlum kaymakEki Görüntüle 2547841