- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.541
- 248
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Ya hu benim bi dünya çevrem var kuması olan bi kişiyi bile görmedim siz nereden bulup tanıyorsunuz bi deyin hele Vanlı olucam bi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarebbimm bunlarr neeeeeeaman bu ne. hıhh. çok az ya. takı şöyle olur. hatta altına gelini takmak gerek:)
aradan iyi seçiyorsun gelinliği . bravo:)))
tam hayalimdeki gelinlik hahahahaha
okim scmemmi gelinlikteki zerafete işciliğie endama bak :daradan iyi seçiyorsun gelinliği . bravo:)))
bende o işçiliklere bayıldım. kollardaki işçilik muhteşem hele:)okim scmemmi gelinlikteki zerafete işciliğie endama bak :d
gogusteki işcilik heleeeee mükemmelbende o işçiliklere bayıldım. kollardaki işçilik muhteşem hele:)
müthiş. bu gelinlik bencede mükemmel:))gogusteki işcilik heleeeee mükemmel
ben çok ucuza gitmişim okimmm benım gelinlik çok sadeydimüthiş. bu gelinlik bencede mükemmel:))
sadelik asalettir canım.. boşver sen bu işşçilik curcunasınıben çok ucuza gitmişim okimmm benım gelinlik çok sadeydi
TABİKİ CNM BENIM işin şakası rabbim huzur versin yetersadelik asalettir canım.. boşver sen bu işşçilik curcunasını
amin tatlım. önemli olan oTABİKİ CNM BENIM işin şakası rabbim huzur versin yeter
Yok abla hepsi kabullenmiş artık yadırganmıyor normal karşılanıyor hatta kuması varken bir başkası kalamıyor yanında ona düşüyor bu görev