- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.541
- 248
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
bileydim erzurumluya değil hakkariliye giderdim tüh :)Ev yıkan altının kat kat fazlası düğünde takılıyor zaten gelen paralar bile düğün masrafını çıkarır. Her evde böyle kiloyla altın vardır Hakkari'nin en sevdiğim yönü hırsızlık asla olmaz. Yolda taksan da kimse takip etmez kolunu kesip almazlar güvenle takarlar. Bir de bu takılan altınlar bozdurulmuyor diye biliyorum ben çok ayıp karşılanıyor altın takarken verdikleri değeri resmi nikah yapmada, tek eşlilikte de uygulasalar 10 numara 5 yıldız valla
Kuman doğum yaptığında yanında refakatçi kalma gibi bir durumda var ama canım iyi düşünbileydim erzurumluya değil hakkariliye giderdim tüh :)
ay kız ben doğuramadan kumam doğurursa intihar ederimKuman doğum yaptığında yanında refakatçi kalma gibi bir durumda var ama canım iyi düşün
Haha aynen direkt aklıma limoncu geldi ne yalan söyleyeyimşu konu bdv de tam bir üyeye göre aslında,hatta o arkadaş da eminim ay keşke hakkarili olsak diye yorum yapardı
Kuman olması sorun değil yaniay kız ben doğuramadan kumam doğurursa intihar ederim
Haha aynen direkt aklıma limoncu geldi ne yalan söyleyeyim
yok kız Allah korusun, kocama yolda bakana dayanamıyorum ben bide kumaKuman olması sorun değil yanisenin yaş 40 olmuş kocan 60lı yaşlarda kuman daha 20 yaşında doğum yapmış sende yanında kalıyorsun kız annesi kesinlikle kalamaz kuması varsa ona düşermiş yanında kalmak bir de böyle düşün bakalım. Çok zor ya çok üzülmüştüm kıza benden küçüktü aklıma geldi şimdi
Ay niye üstü kapalı konuşayımbacım ne isim veriyosun başımıza musallat edeceksin
Ay niye üstü kapalı konuşayımSen belki başkasından bahsetmişsindir bilemem, ben direkt limoncu dedim yani. Her mesajda altınlar daireler maaşlar yaza yaza içime işletti artık
Kuman doğum yaptığında yanında refakatçi kalma gibi bir durumda var ama canım iyi düşün
gelinde yer kalmamış damada takmaya balamışlar zatenaman bu ne. hıhh. çok az ya. takı şöyle olur. hatta altına gelini takmak gerek:)
Artık bu bölümde ban yok ofis, alırız intikamınıen son 4 günümü onunla tartışma yüzünden yedim.. birazdan elini beline koyup altınlarını şıngırdatarak "sindi kidin misin" diye gelir endişe etme shot
Artık bu bölümde ban yok ofis, alırız intikamını
"Sen de kadın mısın" derse evet diyemem herhalde çünkü ben altın sevmem, altın takıyı da sevmemYoğğsa ben kadın değil miyim?
Yok abla hepsi kabullenmiş artık yadırganmıyor normal karşılanıyor hatta kuması varken bir başkası kalamıyor yanında ona düşüyor bu görevAnaaaa birde refakatçimi kalıyor kadınlar tövbe yarabbim gece yarısı boğmaya kalkmıyorlasr demi kumaları
Kuman olması sorun değil yanisenin yaş 40 olmuş kocan 60lı yaşlarda kuman daha 20 yaşında doğum yapmış sende yanında kalıyorsun kız annesi kesinlikle kalamaz kuması varsa ona düşermiş yanında kalmak bir de böyle düşün bakalım. Çok zor ya çok üzülmüştüm kıza benden küçüktü aklıma geldi şimdi
Resmi nikahı güvence olarak görmüyorlar çünkü sahipleniyorlar birbirlerini. Misal annemin üzerine gelen bir kadına kin duyarım doğurduğu çocuğa bile kinlenirim ama onlarda öyle birsey yok kumaya da anne diyorlar hepsi kardeş ayrımları yok çok bağlılar birbirlerine çok normal geliyor o yüzden bu durum onlaraDoğuda birde 3. hanıma resmi nikah yapıyorlarmış , ancak 3 hanımda demek ki adam hangisine karar verdiğine resmi nikah yapıyor, çok rezil bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?