Ev yıkan kolye nedeniyle Hakkarili damatlar dertli

Ahhh ahh vaktiyle anacığım tamam altın sevmiyorsun ama sonra satar ev alırsın dediydi nasıl haklıymış arkadaşımın bu ev yıkanlardan birkaç tane vardı sattı ev aldı gerçi ben isteseydim kredi çekip alır sonra o krediyi beraber öderdik kalsın neyse boşver zaten tipi iğrenç

Ev yıkan altının kat kat fazlası düğünde takılıyor zaten gelen paralar bile düğün masrafını çıkarır. Her evde böyle kiloyla altın vardır Hakkari'nin en sevdiğim yönü hırsızlık asla olmaz. Yolda taksan da kimse takip etmez kolunu kesip almazlar güvenle takarlar. Bir de bu takılan altınlar bozdurulmuyor diye biliyorum ben çok ayıp karşılanıyor altın takarken verdikleri değeri resmi nikah yapmada, tek eşlilikte de uygulasalar 10 numara 5 yıldız valla

bileydim erzurumluya değil hakkariliye giderdim tüh :)

ay kız ben doğuramadan kumam doğurursa intihar ederim
Kuman olması sorun değil yanisenin yaş 40 olmuş kocan 60lı yaşlarda kuman daha 20 yaşında doğum yapmış sende yanında kalıyorsun kız annesi kesinlikle kalamaz kuması varsa ona düşermiş yanında kalmak bir de böyle düşün bakalım. Çok zor ya çok üzülmüştüm kıza benden küçüktü aklıma geldi şimdi

yok kız Allah korusun, kocama yolda bakana dayanamıyorum ben bide kuma
yazık çok üzülüyorum o duruma ya.

Ay niye üstü kapalı konuşayım Sen belki başkasından bahsetmişsindir bilemem, ben direkt limoncu dedim yani. Her mesajda altınlar daireler maaşlar yaza yaza içime işletti artık

en son 4 günümü onunla tartışma yüzünden yedim.. birazdan elini beline koyup altınlarını şıngırdatarak "sindi kidin misin" diye gelir endişe etme shot

en son 4 günümü onunla tartışma yüzünden yedim.. birazdan elini beline koyup altınlarını şıngırdatarak "sindi kidin misin" diye gelir endişe etme shot
Artık bu bölümde ban yok ofis, alırız intikamını
"Sen de kadın mısın" derse evet diyemem herhalde çünkü ben altın sevmem, altın takıyı da sevmem Yoğğsa ben kadın değil miyim?

Artık bu bölümde ban yok ofis, alırız intikamını
"Sen de kadın mısın" derse evet diyemem herhalde çünkü ben altın sevmem, altın takıyı da sevmem Yoğğsa ben kadın değil miyim?

ben değilmişim, 4 gün boyunca sorgulama fırsatı buldum

Doğuda birde 3. hanıma resmi nikah yapıyorlarmış , ancak 3 hanımda demek ki adam hangisine karar verdiğine resmi nikah yapıyor, çok rezil bir durum

Doğuda birde 3. hanıma resmi nikah yapıyorlarmış , ancak 3 hanımda demek ki adam hangisine karar verdiğine resmi nikah yapıyor, çok rezil bir durum
Resmi nikahı güvence olarak görmüyorlar çünkü sahipleniyorlar birbirlerini. Misal annemin üzerine gelen bir kadına kin duyarım doğurduğu çocuğa bile kinlenirim ama onlarda öyle birsey yok kumaya da anne diyorlar hepsi kardeş ayrımları yok çok bağlılar birbirlerine çok normal geliyor o yüzden bu durum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…