- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Ben hic sevmem oyle sari sarı gösteriş falan. Elimden gelse evlilik yuzugumu de takmiycam da iste mecbur takiyoruz.
Bence hic alimli degil igrenc duruyor
Teyzemin orda bi kadin vardi. Yuruyen altin derdik ona
Kadinin disleri bile altindandi. 10 parmaginda 10 tane 22 ayar yuzuk. Kollari bilezik dolu falan. Bana cok itici geliyor.
Resmen hirsiza davetiye çıkarmak derler.Ben hic sevmem oyle sari sarı gösteriş falan. Elimden gelse evlilik yuzugumu de takmiycam da iste mecbur takiyoruz.
Kadinin disleri bile altindandi. 10 parmaginda 10 tane 22 ayar yuzuk. Kollari bilezik dolu falan. Bana cok itici geliyor.
yok bilgece ben yürüyen altın olmak istiyorum taksın doldursun elimi kolumu boynumu
oh sefam olsun gelin olucaz kız boşa gitmiyelim
Tabiki de. Kac kisiyi boyle takip edip kestiler.Resmen hirsiza davetiye çıkarmak derler.
Yıllar önce bir tanıdığım vardı kız yeni evli her yerde altinlarindan parasından bahsedirdi girdiği bütün toplumda parkta vs en sonunda annesi annem vs bu kızi uyardı bir daha söz etmedi.
bende sevmem sarı sarı, alyansımda sarı beyaz ama öyle sapsarı değil altın gibi değil. sende öyle seçseymişsin yaBen hic sevmem oyle sari sarı gösteriş falan. Elimden gelse evlilik yuzugumu de takmiycam da iste mecbur takiyoruz.
eşi dişlerini bormoza silen kişimişu konu bdv de tam bir üyeye göre aslında,hatta o arkadaş da eminim ay keşke hakkarili olsak diye yorum yapardı
Yok canim benim zaten beyazbunlar bide birbirlerine hava atıyolardır en güzeli benimki diye. 6 bin liradan başlıyomuşta onu kimse almaz hava atamıcam diyeşu altınlar bilezikler hiç bana göre değil
bende sevmem sarı sarı, alyansımda sarı beyaz ama öyle sapsarı değil altın gibi değil. sende öyle seçseymişsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?