Gloxinia "SADEM" Kayıtlı Üye 2 Ocak 2009 1.918 3 116 İstanbul 21 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Gloxinia #1 kızlar ev yapımı çokokrem yapmak istiyorum.yıllar önce biyerde yemiştim ve sulu kıvamda olması çok hoşuma gitmişti.burdada bi tarif görmüştüm ama bulamadım.bildiğiniz bi tarif varsa ve paylaşırsanız sevinirimyerimseniben
kızlar ev yapımı çokokrem yapmak istiyorum.yıllar önce biyerde yemiştim ve sulu kıvamda olması çok hoşuma gitmişti.burdada bi tarif görmüştüm ama bulamadım.bildiğiniz bi tarif varsa ve paylaşırsanız sevinirimyerimseniben
T TDEMEZUN CANIM OGLUM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 15.988 46 408 İstanbul 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Gloxinia #2 canim bende vardi malzeme listesi ama yapisilisi yok...yani pisiriliyormu pisirilmiyormu bilmiyorum...
canim bende vardi malzeme listesi ama yapisilisi yok...yani pisiriliyormu pisirilmiyormu bilmiyorum...
Gloxinia "SADEM" Kayıtlı Üye 2 Ocak 2009 1.918 3 116 İstanbul 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Gloxinia #3 mehay .!.: canim bende vardi malzeme listesi ama yapisilisi yok...yani pisiriliyormu pisirilmiyormu bilmiyorum... Genişletmek için tıkla... yine de teşekkürleropuyorumnanaktan
mehay .!.: canim bende vardi malzeme listesi ama yapisilisi yok...yani pisiriliyormu pisirilmiyormu bilmiyorum... Genişletmek için tıkla... yine de teşekkürleropuyorumnanaktan