- 16 Ağustos 2010
- 293.187
- 603.217
- 43
Rica ederim canımHadi bekliyoruzEveeet olduuu sen bir dahisin yaa çok teşekkür ederim sultanımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımHadi bekliyoruzEveeet olduuu sen bir dahisin yaa çok teşekkür ederim sultanımmm
Ay bunu tesadüfen gördüm bebişim şuanLost bebişim JOYz
Çiçeğim,bebişim Bir defa es gecersen küsüp gelmiyor çünkü hassasAy bunu tesadüfen gördüm bebişim şuan
Bana bugün burdan hiç bildirim gelmemiş, yeni konu mesajı da dahil
Ay öyle yaptım herhaldeÇiçeğim,bebişim Bir defa es gecersen küsüp gelmiyor çünkü hassas
İyiyim bebişim, sen nasılsın?Ay öyle yaptım herhalde
Nasılsın bebişim
Ben de çok iyiyim bebişimİyiyim bebişim, sen nasılsın?
Her zaman iyi ol bebişimBen de çok iyiyim bebişim
Sağol bebişim sen deHer zaman iyi ol bebişim
Aa hiç görmedim aşko bulursam başka renk deneyeyim bendeAşko birde 2 rengi birbirine bağlı dikip ebruli yapıyorlarmışAşılama gibiOnu denemek istiyorum
Bende deneyeceğimAa hiç görmedim aşko bulursam başka renk deneyeyim bende
Misafirlikte okey oynarken açtımRica ederim canımHadi bekliyoruz
Ellerine sağlık şansın bol olsunMisafirlikte okey oynarken açtım
Yaa senle aynı gün açmışız burdan kaybettim bı kere baştanEllerine sağlık şansın bol olsun
Ama senin kurabiyen daha bombaYaa senle aynı gün açmışız burdan kaybettim bı kere baştan
Ben de Joyz’la aynı gün açtım, gel sarılalım.Yaa senle aynı gün açmışız burdan kaybettim bı kere baştan
İzmir bombası mı? Hayırrrrrr. Ben de bundan korkuyordum ahsjjajsjsAma senin kurabiyen daha bomba
Sağol bebişim sen de
Yok o değilİzmir bombası mı? Hayırrrrrr. Ben de bundan korkuyordum ahsjjajsjs
İnşallah yapanın evi iyi ışık almıyordurYok o değil
O yapılırsa bence hepimiz sığınaklara kaçalım
Sunumda 1 numaraİnşallah yapanın evi iyi ışık almıyordur