Haklisin canimBen ara sıra bdv ye girdiğimden o kadarına rastlıyorum demek ki daha fazla vakit harcıyorsun orda
Geçen 5 gün mü ne yedim haberin var mı çatladımHahaha ayni ben:))) korkacak ne var en fazla 2-3 gun yersin benim gini 7 gun degil : (
Aynen yeniden kirleniyor:)Iyi sukur.. benimkide yeniden kirleniyo:)) neden yogunsun? Su kalsbalik misafir silsilesi gelecekti saba, gelip gittiler mi:)
Bi ara banliydin evette ben kendi banimla ugrasmaktan milletinkini goremiyom:)) bende 4-5 gun yiyorum . Eger sene sonunu banlanmadan getirseydim sifirlancakti cezam, ana olmadi olamadi : (Geçen 5 gün mü ne yedim haberin var mı çatladım
Aynen ya gunler kisaldikca mi nedir gunun bereketi kacti sanirim, bi bakiyom sabah bi bakiyom aksam. Aha yataktayim az sonra gebe sabah olur:)Aynen yeniden kirleniyor:)
Yok canım onları almadım daha doğrusu başka bir arkadaş almak istedi bugün ona gittik:)
2 gün kurs var.Hafta sonu temizlik vs çok oluyor.Sabah erken kalkıyorum okulda işlerim oluyor.Çocukların dersi ödevi akşam oluyor:)
Haklisin canim
Ne desen:)) ee testi ne zmn yapiyosun sen:)) belirti filan var mi:)
Aa 2. Cizgi mi goruyom??
Görüyor musunAa 2. Cizgi mi goruyom??
Iste sanki goruyom:)) kiz catlatmasana adami:)) ne zaman yaptin bu testi sennnnn:))Görüyor musun
Bende ya dayanamıyorum. Birisi bana hakaret ediyor sonra ben onu şikayet ediyorum bende ban yiyorum yaBi ara banliydin evette ben kendi banimla ugrasmaktan milletinkini goremiyom:)) bende 4-5 gun yiyorum . Eger sene sonunu banlanmadan getirseydim sifirlancakti cezam, ana olmadi olamadi : (
Aaaa kocaman çizgi var gördümmmm maşallahhhhhh
Haha takma bu kadar kiz:)) herkes istedigini soylese o da sorun. Sen sikayet edeceksen polemige girmeden sikayet et.. eger cevabini verip sikayet edersen seninde basin yaniyo bu gercek : (Bende ya dayanamıyorum. Birisi bana hakaret ediyor sonra ben onu şikayet ediyorum bende ban yiyorum ya
Beni daha yeni anladıım öyle olduğunuHaha takma bu kadar kiz:)) herkes istedigini soylese o da sorun. Sen sikayet edeceksen polemige girmeden sikayet et.. eger cevabini verip sikayet edersen seninde basin yaniyo bu gercek : (
Yaaaaaa şu an nasıl mutluyum ben
Aa canım hayırlı olsun çok sevindim ikinci çizgi baya belli olmaya başlamış maşllah
Gel burda profesyonel biri var bana sor bebegim:))Beni daha yeni anladıım öyle olduğunu
Bak bak belki değişirAnket dün kapanmış ya ben de daha bakıyorumHiç bişeyden haberim yok
Naber tonti :))Gel burda profesyonel biri var bana sor bebegim:))
Aslında senle de biraz kanka gibiyiz anlat evet bana böyle şeylerGel burda profesyonel biri var bana sor bebegim:))