Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Iyi sukur.. benimkide yeniden kirleniyo:)) neden yogunsun? Su kalsbalik misafir silsilesi gelecekti saba, gelip gittiler mi:)
Aynen yeniden kirleniyor:)
Yok canım onları almadım daha doğrusu başka bir arkadaş almak istedi bugün ona gittik:)
2 gün kurs var.Hafta sonu temizlik vs çok oluyor.Sabah erken kalkıyorum okulda işlerim oluyor.Çocukların dersi ödevi akşam oluyor:)

Aynen ya gunler kisaldikca mi nedir gunun bereketi kacti sanirim, bi bakiyom sabah bi bakiyom aksam. Aha yataktayim az sonra gebe sabah olur:)

Bi ara banliydin evette ben kendi banimla ugrasmaktan milletinkini goremiyom:)) bende 4-5 gun yiyorum . Eger sene sonunu banlanmadan getirseydim sifirlancakti cezam, ana olmadi olamadi : (
Bende ya dayanamıyorum. Birisi bana hakaret ediyor sonra ben onu şikayet ediyorum bende ban yiyorum ya

Bende ya dayanamıyorum. Birisi bana hakaret ediyor sonra ben onu şikayet ediyorum bende ban yiyorum ya
Haha takma bu kadar kiz:)) herkes istedigini soylese o da sorun. Sen sikayet edeceksen polemige girmeden sikayet et.. eger cevabini verip sikayet edersen seninde basin yaniyo bu gercek : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…