RüyamdaBak bak belki değişir
Sor kafana takilanlari cevaplar bende:)) kac senedir banlana banlana :))Aslında senle de biraz kanka gibiyiz anlat evet bana böyle şeyler
Bende başka bir mevzu sandım ban konusuymusGel burda profesyonel biri var bana sor bebegim:))
Iyidir canim asil seni sormali:)Naber tonti :))
Akliniz fikriniz baska seylere calidiyoda ondan:))Bende başka bir mevzu sandım ban konusuymus
4. Günden yana yaptım bu 3. Test ve giderek koyulasiyor. Bugün yaptımIste sanki goruyom:)) kiz catlatmasana adami:)) ne zaman yaptin bu testi sennnnn:))
Sağol canımAaaa kocaman çizgi var gördümmmm maşallahhhhhh
4. Günden beri silik çıkıyor. Bugün 6. Gün :) Sağol canımYaaaaaa şu an nasıl mutluyum ben
Kaçıncı günün bugün transfer sonrası?
Benim 9.gunde bundan daha silik çıkmıştı
çok teşekkür ederim. Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlere :)Aa canım hayırlı olsun çok sevindim ikinci çizgi baya belli olmaya başlamış maşllah
Anket dün kapanmış ya ben de daha bakıyorumHiç bişeyden haberim yok
Senin hiç çalışmıyor ne demezsinAkliniz fikriniz baska seylere calidiyoda ondan:))
Hahaha ben zaten o konuda mimliyim: (Senin hiç çalışmıyor ne demezsinhormetler başkanım
niye kafa bulayim kız, Sağol canım, aminC A N O kafa buluyon sandiydim:)) Alkahim saglicakla kucagina versin insallah. Darisi bekleyen diger bacilara olsun
Hhahhaa anlaştıkSor kafana takilanlari cevaplar bende:)) kac senedir banlana banlana :))
Tarif çok mutlaka birini kaparsın:)Kategorinin açılmasını bekliyorum tarif kapcam sozdeyine ayin ortasinda gelmeyim diyorum tarif kalmiyor
Sabah erken burda olurum ama kesin öğlen doğru acilir. Pusudayim
Bu sefer birincilige oynacak tarifi kapmam lazim ve dümdüz sunum yapcamTarif çok mutlaka birini kaparsın:)
Hadi çabuk geldi konu:)Bu sefer birincilige oynacak tarifi kapmam lazim ve dümdüz sunum yapcam
birinci olcak tarifler aslinda belli ama neyseHadi çabuk geldi konu:)
HeeSapanca gölü heee