- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
Sagolasin canim:) sen mi acacaksin yoksa kazenimi beklicez:)Bugün bazı aksiliklerden açılmadı canım yarın açılabilir:)
Tabi ki hemen geliyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim:) sen mi acacaksin yoksa kazenimi beklicez:)Bugün bazı aksiliklerden açılmadı canım yarın açılabilir:)
Tabi ki hemen geliyor:)
Kazen'i bekleyeceğiz canım:)Sagolasin canim:) sen mi acacaksin yoksa kazenimi beklicez:)
Ben seni çok özledimBakalim yoklugumu farkeden olcak mi dedim )
Tamam hadi bakalım:)Olurum tabi.
Ben okulda o ön sıralarda oturup pembe simli kalemle yazan kızlardandım.
Burada neyim eksik.
Yarın yatırıyorum parayı.(tabi insallah:))
Iyiyim simdi canim biraz rahatsiz yorgun bitkin gibiydim sadece. Senin dogum gunu nasildi? Gecende yazdim ama sanirim gormedin
Geçmiş olsun canımIyiyim simdi canim biraz rahatsiz yorgun bitkin gibiydim sadece. Senin dogum gunu nasildi? Gecende yazdim ama sanirim gormedin
Bende seni ozledim kiz bdv da bile yollarimiz kesismiyo artik senle:))Ben seni çok özledim
Ben farkettimBakalim yoklugumu farkeden olcak mi dedim )
ben seni bdv de görüyorum ara sıra yorum yazıyorsun buraya gelince bir selam yokNeyseki C A N O hatirlatti, yoksa akliniza gelcem yokmus: (
Sagol boncuum, nasilsin sen iyimisin? Temizligin bitti mi:))Geçmiş olsun canım
Ara sira dedigin bugun cok girdim canim:))Ben farkettim
ben seni bdv de görüyorum ara sıra yorum yazıyorsun buraya gelince bir selam yok
İyiyim canım çok şükürBu sıra çok yoğunum oradan oraya koşturuyorumBitti sayılır canımSagol boncuum, nasilsin sen iyimisin? Temizligin bitti mi:))
Bende hatirlamiyorum:)) seneyeki dogum gunune kadar gecer yorgunlugun merak etme:))Geçmiş olsun
Güzel yorucu geçti canım...
Evimdeyim şimdi...
Hala yorgunluğum geçmedi
Aslında cevapladim diye hatırlıyorum ama
Kafa gitti galiba
Bende hatirlamiyorum:)) seneyeki dogum gunune kadar gecer yorgunlugun merak etme:))
Çok korkuyorum oradan ben ya çok az yorum yazar oldum oraya sürekli ban yiyorumBende seni ozledim kiz bdv da bile yollarimiz kesismiyo artik senle:))
Iyi sukur.. benimkide yeniden kirleniyo:)) neden yogunsun? Su kalsbalik misafir silsilesi gelecekti saba, gelip gittiler mi:)İyiyim canım çok şükürBu sıra çok yoğunum oradan oraya koşturuyorumBitti sayılır canım
Ben ara sıra bdv ye girdiğimden o kadarına rastlıyorum demek ki daha fazla vakit harcıyorsun ordaAra sira dedigin bugun cok girdim canim:))
Çok korkuyorum oradan ben ya çok az yorum yazar oldum oraya sürekli ban yiyorumBende seni ozledim kiz bdv da bile yollarimiz kesismiyo artik senle:))
Hahaha ayni ben:))) korkacak ne var en fazla 2-3 gun yersin benim gini 7 gun degil : (Çok korkuyorum oradan ben ya çok az yorum yazar oldum oraya sürekli ban yiyorum