sağolasın ayşocumm yaptık bişeyler yine işte hafta içi fırsat bulamaycagım cunkuuEllerine sağlıK, acayip güzel olmuş
hee iftiraa yanagımda ve kafamda çürümedik yer bırakmadın hayın domdomİftira
fülüzümmm teşekkürler çiçeğimmCanimmmmm gene çok güzel olmuş ellerine emegine saglik basarilar diliyorum
Diş işlerimi halledeyimde yaparim canim zaten yapsamda bisey olcagi yokfülüzümmm teşekkürler çiçeğimmsenin inci ne zaman gelecek
Ay dogru diş olayın vardı saglık daha onemli bi onu hallette inşallah bu olur zaten gecmiş olsun fülüzümDiş işlerimi halledeyimde yaparim canim zaten yapsamda bisey olcagi yok
Hanım ablaaam teşekkür ederimmHarika olmuş ellerine sağlık olsun sunun zaten süperyarışmada başarılar diliyorum .
Pearlcimm teşekkür ederimm aslında havayı guzel bulunca bugunden yapayım dedim iyide oldu hafta içi pek fırsatım olmuyor cunkuuAnaaaam, ben grupta hamburger muhabbeti yaparken,oriana hamburger defterini kapatmış , pizzasını yapmış, sunumunu hazırlamış, konusunu bile açmışhem de ne açmak, fişek gibi, bıçkın gibi bir konu açmış eline sağlık canım, hem şöminem, hem manzaralı balkonum var diyorsun yani çok güzel olmuş yine ,ba yıl dımmmm
Çok iyi olmuş canım, iyi yapmışsınPearlcimm teşekkür ederimm aslında havayı guzel bulunca bugunden yapayım dedim iyide oldu hafta içi pek fırsatım olmuyor cunkuu
Çok iyi olmuş canım, iyi yapmışsınbize de bir ah çekmek kaldı senin tarifi görünce inşallah fasulye olursun canım nasıl dilek ama hem senin 1.olmanı isteyip, bir yandan da aradan çekilip bizim önümüzü açman için çok içten bir dilek yani
Evvoooş teşekkür ederim kuzucumm güneşi kacırmak olmazdı ışık cok guzeldiiiMervişimmmmmaşallah yine harikasın çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık manzara muhteşem
Çok güzel yakalamışsın orişimEvvoooş teşekkür ederim kuzucumm güneşi kacırmak olmazdı ışık cok guzeldiii
Telefon şarjdaydı. Şimdi gördüm mesajı.teşekkür ederim firdevscimmyeni kategoriye katıldın mı sende
Rica ederim mervşim ne demek bende öpüyorum seni başarılarHanım ablaaam teşekkür ederimmÖpüyorum senii
hayırlısı olsunn şimdiden sanada başarılar diliyorum ve emınım bu haftakı gıbı tercıh etmenın ck zor olcagı bı hafta olcaga benzıyorTelefon şarjdaydı. Şimdi gördüm mesajı.Evet katıldım.
sağolasın hanım ablacımmRica ederim mervşim ne demek bende öpüyorum seni başarılar