Pınar Labne ile ... Ev Yapımı Pizza

Anaaaam, ben grupta hamburger muhabbeti yaparken,oriana hamburger defterini kapatmış , pizzasını yapmış, sunumunu hazırlamış, konusunu bile açmış hem de ne açmak, fişek gibi, bıçkın gibi bir konu açmış eline sağlık canım, hem şöminem, hem manzaralı balkonum var diyorsun yani çok güzel olmuş yine ,ba yıl dımmmm

Pearlcimm teşekkür ederimm aslında havayı guzel bulunca bugunden yapayım dedim iyide oldu hafta içi pek fırsatım olmuyor cunkuu

Pearlcimm teşekkür ederimm aslında havayı guzel bulunca bugunden yapayım dedim iyide oldu hafta içi pek fırsatım olmuyor cunkuu
Çok iyi olmuş canım, iyi yapmışsın bize de bir ah çekmek kaldı senin tarifi görünce inşallah fasulye olursun canım nasıl dilek ama hem senin 1.olmanı isteyip, bir yandan da aradan çekilip bizim önümüzü açman için çok içten bir dilek yani

Ahahha cidden bir taşla iki kuş vurmalıl bir dilek olmus canımm duana saglık inşallah fasulye olurum amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…