Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende pkos vardı doktor doğum doktor hapı verdi ,daine 35.
6 ay kullandım bıraktım şimdi deli gibi saçlarım dökülüyor .pskikolojim alt üst durumda

senin kullandığın dnc -n yi bırakınca cıkanlar tekrar dökülüyor mu canım ?

teacher1 merhaba bu dermaroller nasıl bişey sizden bilgi alabilir miyim erkek tipi saç dökülmem var ve önlerim fena halde açıldı yardımcı olursanız çok sevinirim

Soruyu kime sordunuz anlayamadım. Ben dnc kullanmıyorum. Sanırım safsu nickli arkadaşımız kullanıyordu. Onun mesajını alıntılayarak sorarsanız görüp cevap verebilir

teacher1 merhaba bu dermaroller nasıl bişey sizden bilgi alabilir miyim erkek tipi saç dökülmem var ve önlerim fena halde açıldı yardımcı olursanız çok sevinirim
Dermaroller, cilde mikro kanallar açan, dönen bir silindir üzerinde bulunan yüzlerce minik iğnecikten oluşan bir mekanizmadır. Nette tarama yaparsanız kullanımı hakkında bolca resim video ve yorum bulabilirsiniz. Ben çok memnunum. Kullanmanızı öneririm. Cildi fazla hırpalamadığınız ve hijyene dikkat ettiğiniz sürece hiç bir yan etkisi yok.
Erkek tipi dökülme benim de sorunum. Tedavimi incelemediyseniz mutlaka göz atın derim. Resimlerden de göreceksiniz ki önlerde ve tepedeki açıklıklarım gitgide kapanıyor.

Tedavinizle ilgili gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. Losyonu kullanan başka kadınların nasıl etki gördüklerini gerçekten merak ediyorum. Bu arada acaba yaşınız kaç, erkek tipi dökülme mi yaşıyorsunuz ve losyona neyi ne kadar kattınız?

Dnc-n yi ben kullanıyorum.1,5 sene gibi bir zamandır kullanıyorum, ara vermedim.Bu sebeple sorunuza cevap veremeyeceğim.

Dnc-n yi ben kullanıyorum.1,5 sene gibi bir zamandır kullanıyorum, ara vermedim.Bu sebeple sorunuza cevap veremeyeceğim.
Başka başlıklarda yaptiginiz diğer bakimlari da yazmistiniz.acaba dnc yaninda başka şeyler kullanmaya devam ediyor musunuz?
Bu 1,5 senelik zaman diliminde dnc emeginizin ve masrafinizin karsiligini verdi mi?
Losyonu hala kullanıyor musunuz fayda gördünüz mü?
Ne çok sordum di mi

acaba ne durumdasınız?
bide losyonu 1 şişe elseve içine mi hazırladınız yok sa yarım şişeye mi?

Dnc-n'yi hala kullanıyorum.Verilen para ve emeğe değiyor mu, konuda benim de aklın karışık. Dnc tek başına çözüm olmuyor ama kaşıntı pullanma gibi yan etkiler yapmıyor.Başlayınca ani dökülme gibi bir problem olmadı.Eğer genetik dökülmeniz varsa kolay kolay düzelmiyor sadece biraz daha iyi oluyor.Bu güne kadar pek çok ürün denedim ama mucizevi bir etki hiç görmedim.Ben size şu an kullandıklarımı yazayım.
Dnc-n günde bir defa(Çünkü kıvamı koyu daha fazlası sacı çok kirli gösteriyor).
"Saçımın Doktoru" sitesinde bulunan teacher 1'in de tarifini verdiği losyon.
Zytrec damla.
Dermaroller(haftada 3 gün)
Konozol ve Organicum yağlı saçlar için olan şampuan(Dönüşümlü).
Biotin 5000 mg ve krill yağı.
Bütün bunlardan sonra tabi ki değmiyor ama yapmazsam daha kötüye gidiyor.

Affedersiniz zaten teacher 1 sizdiniz.

acaba ne durumdasınız?
bide losyonu 1 şişe elseve içine mi hazırladınız yok sa yarım şişeye mi?
Simahiye sormussunuz ama ben de cevaplamak istedim. Sac cikislari devam ediyor.yakinda yeni fotolar da ekliycem her iki siteye de.
Şimdiye kadar hep bir şişeye hazirlamistim. Losyon bitmek üzere yenisini yarim şişeye hazirliycam. Ama sanirim zyrtec koymiycam bu kez.losyonu biraz agirlastiriyor. Yani 100 ml elseve 1 kutu Diane 35,1kutu aldactonve 1 adet dekort ampul koyucam

Ben sadece losyonu kullanıyorum. 2 ya da 3 günde bir dermaroller
Ketoral ve otaci naturway sarimsakli sampuani dönüşümlü kullanıyorum
Sizin tedavi daha kapsamli umarim istediğiniz sonuca kisa surede ulasirsiniz.ben simdilik memnunum sonuçtan.daha da iyi olacagina inanıyorum
Losyonu hangi oranda hazirladiniz bilmiyorum ama dozu arttirmayi da düşüne bilirsiniz bence

Tekrar merhaba, cevap için teşekkür ederim.
Elseve losyonu 200 ml. Siz yarısını boşaltıp mı yapıyorsunuz . Bide diğer sitede süzme işleminden bahsetmişler ..siz nasıl hazırladınız losyonu tam olarak yazabilirmisiniz?
Ben kullanmaya başlayalı 10 gün oldu henüz bie değişiklik yok

Daha yapmadım.söyle yapicam:losyonu ikiye bölüp etkenleri tek bir yariya katicam.diğer yariyi bir sonraki karisimi hazırlamak için buzdolabında sakliycam. Losyon azalip ilaç miktarı artinca sacta tortu birakiyormus o yüzden süzerek kullanıyorlar. Ben de suzucem. İnce çorap ya da tulbentten

teşekkür ederim teacher
bugün 15. günüm tedavide sanırım faydasını göreceğim. ben 2. losyonu hazırladım. 1 şişe elseve 2 yasmin 2 aldactone ile.
eşimle beraber kullanıyoruz. bu defa çok inanıyorum fayda göreceğime. inşallah rabbim şifa verir.
selamlar.

Başarmak için inanmak da çok önemli. İyi haberlerinizi bekliyorum.hoşçakalın

bu doğum kontrol hapını şampuana katıp kullanan bir kız tanıyorum saçları o kadar güzel ki ve önlerden yeni saçları çıkmış onun kullandığı microgynon ben de şampuana katıp kullanmıştım saçımı fena döktü ilk yıkamada sonra cesaret edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…