Ben de ...sitesindeki tedaviyi uyguluyorum,yaşım da sizinkine yakın.Dökülme şeklimde sizinki gibi .Ancak bende hormonel bir sorun yok.Yanlız minoxil kullanmıyorum. Sançıma hiç iyi gelmedi.Onun yerine specral dnc-l kullandım. Losyondan ayrı olarak zytrec damlam da var. Dermarolleri de tavsiye ederim.Görüş alışverişinde bulunabiliriz diye düşünüyorum. Saçınız kuru mu yoksa yağlı mı ?Merhaba kızlar,
Yıllardır bu forumu takip ediyorum. Sizlerin yorumlarını okumadan alışveriş yapamaz oldum J Bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki, benim de sizlere faydalı olabilmek için elime bir fırsat geçti. Sizlere saç dökülmemi nasıl durdurduğumu ve dahası yeni saçlarımın nasıl çıktığını anlatmak istedim.
43 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır saçlarım cansız ve sönük. Açıkçası daha iyi olması için pek de bi çaba harcamadım. Bu arada menopoza girdim. Östrojenin azalmasıyla saçlarımın durumu kötüleşti. Son bir yıldır tepemde ve arka kısımda ciddi derecede açılmalar olduğunu fark ettim. Bu sitede saç dökülmesi ile ilgili ne kadar konu varsa bastan sona okudum. Çoğunu da uyguladım. Kayda değer bir gelişme sağlayamadım. Araştırmalarım sırasında erkek tipi dökülme(konunun detaylarına girmiyorum.Bilmeyenler bir çok sitede bu konuda bilgi bulabilir) olduğunu öğrendim. Tesadüfen yoğunlukla erkeklerin üye olduğu bir site buldum. Bu sitede de biz kadınlara uygun olmayan bir çok yöntem okudum. Derken yine aynı sitede saçların dökülmesine neden olan androjenlerin nasıl engellenebileceği konulu bir başlıkla karşılaştım. Saçlarım için dönüm noktası oldu. Yüzlerce yorum okuduktan sonra denemeye karar verdim.
Uygulama şöyle: Alkol içerikli bir losyonun içine(ben elseve arginin kullanıyorum) bir kutu diane 35, bir kutu aldacton(aslen tansiyon ilacı) ekliyorum (Miktarlar ihtiyaca göre düzenlenebilir).İlaçların erimesi için bir gün bekletip sabah akşam sorunlu bölgelere losyonu sıkıyorum. 2 gunde bir yıkıyorum. Yıkamamın birini yine antiandrojen etkili ketoral şampuanla, bir sonrakini zararlı kimyasallar içermeyen şampuanımla(otacı naturway sarımsaklı tercih ediyorum) yapıyorum. Son durulamamı da sizlerden öğrendiğim şekilde elma sirkesi veya ısırgan suyuyla dönüşümlü olarak yapıyorum.
Sonuç: 3 aydır kullanıyorum.Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Yeni saçlarım çıkıyor.Açıklıklar gitgide kapanıyor. Mutlaka denemelisiniz.
Bu arada belirtmek isterim ki önerilerim özellikle erkek tipi dökülme yaşayanlar içindir. Diğer dökülme nedenlerine faydası konusunda bir bilgim yok.
İlgili sitede başlık açıp resimlerle tedavimi paylaştım. Detayları görmek isterseniz bakabilir, bu losyonu farklı içeriklerle kullanan onlarca insanın yorumlarını görebilir, losyonun tıbbi etki mekanıizmasını losyonu fomülize eden kişiden doğrudan öğrenebilirsiniz. O kadar tıp bilmemekle beraberJ burdan da sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.
Son iki losyonuma ben de zyrtec damla ekledim. Onun etki mekanizmasından çok emin değilim.Daha çok yeni bir araştırma. Bir sonraki losyonuma eklemeyebilirim. Siz zyrteci nasıl kullanıyorsunuz?Ben de ... sitesindeki tedaviyi uyguluyorum,yaşım da sizinkine yakın.Dökülme şeklimde sizinki gibi .Ancak bende hormonel bir sorun yok.Yanlız minoxil kullanmıyorum. Sançıma hiç iyi gelmedi.Onun yerine specral dnc-l kullandım. Losyondan ayrı olarak zytrec damlam da var. Dermarolleri de tavsiye ederim.Görüş alışverişinde bulunabiliriz diye düşünüyorum. Saçınız kuru mu yoksa yağlı mı ?
Benim de saçlarım yağlı.Losyon bana da gerçekten iyi geldi .Zytrec damlayı ben losyona koymadım.İki günde bir dermarolerden önce 20 damla direk damlatıyorum.Losyona koyunca çok kıvamlı olur ve saçımı kirli gösterir diye düşündüm.Erkeklerin saçları kısa kolay yıkanıyor.Benimki kulak hizasında ve ince telli,her gün yıkamak iyi gelmiyor.Son iki losyonuma ben de zyrtec damla ekledim. Onun etki mekanizmasından çok emin değilim.Daha çok yeni bir araştırma. Bir sonraki losyonuma eklemeyebilirim. Siz zyrteci nasıl kullanıyorsunuz?
Dermaroller a yeni başladım faydasına kesinlikle inanıyorum. Saçlarım yağlı. Bu losyon saç yağlanmasına da çok iyi geliyor.
Ben ... dan aldım. Seçtiğim ürün kısa sürede geldi. kargo bedava.ayrıca dezenfektan sprey hediyesiyle. Aynı site gittigidiyordan da satıyor.ben kendi sitelerinden aldım.Merhaba.yine ben.dermaroller hakkında bilgi almak istiyorum bide alabilecegim güvenilir bir site var mı?
Gerçekten güzel bir losyon. Saça dolgunluk veriyor. Kokusu da hoş. Ama topik gibi yıkayınca o dolgunluk gidiyor :)Bende sadece elseve arginini kullanalı saç dökülmem bitti
mevsimsel değilmiş meğersem şampuanlar kötüymüş ,şu an memnunu yeni saçlarım çıktı
Sadece dökülen bölgelerde önden geriye doğru tek yönde hareket ettiriyorum. Ayni yerden 10 kez geciyorum. İki günde bir tekrarliyorum.Mesela uygulanış şekli saç derisinden 1 kez mi geçiriyorsunuz süresi sadece dökülen yerlere mi geçirosunuz ? Teşekkür ederim.
Tabi hiç bir zarari yok.uygulama sikligina kendiniz karar verin. Saç derin izin hassasiyetini ve rolleri bastirma derecenizi bilmiyorum.sonuçta sac derisini fazla hirpalamamak gerekirÇok teşekkür ederim herşyi anlatmışsınız.ben saçımı kazıtıcam ya her tarafa uygulayabilir miyim
Bir çok konu basligi altına ovdugunuz bu ürünün içeriğiyle ilgili hiç bir bilgi bulamadım. Kendi sitesi de dahil.alkol saca zararlı degılmı hemde o ılaclar cıltten emılıp kana karısıp bunyeyı bozmasın...ben tamamen bıtkısel ıcerıklı bı losyon kullandım valla saclarım kendıne geldı...yoksa bıtkısel yaglar sıgır ılıgı maskeler vs hepsı hıkaye yada bende ışe yaramadı bılemıyorum sadece bu urun bana cok ıyı geldı baska kulllanan arkadaslarda varsa yorum yapsınlar lutfen..ben sıtesınden aldım naturalse adı...bıraz pahalı ama etkılı ...
Merhaba kızlar,
Yıllardır bu forumu takip ediyorum. Sizlerin yorumlarını okumadan alışveriş yapamaz oldum J Bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki, benim de sizlere faydalı olabilmek için elime bir fırsat geçti. Sizlere saç dökülmemi nasıl durdurduğumu ve dahası yeni saçlarımın nasıl çıktığını anlatmak istedim.
43 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır saçlarım cansız ve sönük. Açıkçası daha iyi olması için pek de bi çaba harcamadım. Bu arada menopoza girdim. Östrojenin azalmasıyla saçlarımın durumu kötüleşti. Son bir yıldır tepemde ve arka kısımda ciddi derecede açılmalar olduğunu fark ettim. Bu sitede saç dökülmesi ile ilgili ne kadar konu varsa bastan sona okudum. Çoğunu da uyguladım. Kayda değer bir gelişme sağlayamadım. Araştırmalarım sırasında erkek tipi dökülme(konunun detaylarına girmiyorum.Bilmeyenler bir çok sitede bu konuda bilgi bulabilir) olduğunu öğrendim. Tesadüfen yoğunlukla erkeklerin üye olduğu bir site buldum. Bu sitede de biz kadınlara uygun olmayan bir çok yöntem okudum. Derken yine aynı sitede saçların dökülmesine neden olan androjenlerin nasıl engellenebileceği konulu bir başlıkla karşılaştım. Saçlarım için dönüm noktası oldu. Yüzlerce yorum okuduktan sonra denemeye karar verdim.
Uygulama şöyle: Alkol içerikli bir losyonun içine(ben elseve arginin kullanıyorum) bir kutu diane 35, bir kutu aldacton(aslen tansiyon ilacı) ekliyorum (Miktarlar ihtiyaca göre düzenlenebilir).İlaçların erimesi için bir gün bekletip sabah akşam sorunlu bölgelere losyonu sıkıyorum. 2 gunde bir yıkıyorum. Yıkamamın birini yine antiandrojen etkili ketoral şampuanla, bir sonrakini zararlı kimyasallar içermeyen şampuanımla(otacı naturway sarımsaklı tercih ediyorum) yapıyorum. Son durulamamı da sizlerden öğrendiğim şekilde elma sirkesi veya ısırgan suyuyla dönüşümlü olarak yapıyorum.
Sonuç: 3 aydır kullanıyorum.Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Yeni saçlarım çıkıyor.Açıklıklar gitgide kapanıyor. Mutlaka denemelisiniz.
Bu arada belirtmek isterim ki önerilerim özellikle erkek tipi dökülme yaşayanlar içindir. Diğer dökülme nedenlerine faydası konusunda bir bilgim yok.
İlgili sitede başlık açıp resimlerle tedavimi paylaştım. Detayları görmek isterseniz bakabilir, bu losyonu farklı içeriklerle kullanan onlarca insanın yorumlarını görebilir, losyonun tıbbi etki mekanıizmasını losyonu fomülize eden kişiden doğrudan öğrenebilirsiniz. O kadar tıp bilmemekle beraberJ burdan da sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.
http://sacimindoktoru.com/basari-hikayeleri/106-miracle-losyon-tedavim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?