- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Evet Ablacım olabilirHazır tavuk dönerler var ya onlar olur,içine baharatını filan attınmı tamamdır
Evde yaptığımız tavuk ile de olabilir..
Ben tavuk ile de yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Ablacım olabilirHazır tavuk dönerler var ya onlar olur,içine baharatını filan attınmı tamamdır
Evet Ablacım olabilir
Evde yaptığımız tavuk ile de olabilir..
Ben tavuk ile de yapıyorum
Butlar derileri ile birlikte pişirilir.Sonra didiklenip bu şekil soğan,yeşillik ,domates, turşu ve lavaş ile çok güzel olurKalça olan kısımdan güzel olur hafifte yağlı miss vallla
Butlar derileri ile birlikte pişirilir.Sonra didiklenip bu şekil soğan,yeşillik ,domates, turşu ve lavaş ile çok güzel olur
Hemen bakıyorum AblacımYemede yanında yat varyaa misss
Nevoşşşşş konu gözükmüyor dedim ya,resimli anlatmaya çalıştım sitede sorunlar bölümğne bakabilirmisin sende rica etsem,mesajlarımdan bak istersen
Hemen bakıyorum Ablacım
Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindimovv canım fena istedi ,cin biberlede ne guzel giderdi ,
bu saatte de paket getirmezler ki , ah abla gece gece bitirdin beni
insallah abla , vaktim oldugu zaman kesin katılrım ,( kendimide yemek konusunda bayagı gelistirdim) ,onu da belirtmek istedim :)Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
Yeni kategorilerde seni tekrar aramızda görmek isterim..
Oooooo o zaman mutlaka bekliyorumFırsat bulduğun zaman bekliyoruz canıminsallah abla , vaktim oldugu zaman kesin katılrım ,( kendimide yemek konusunda bayagı gelistirdim) ,onu da belirtmek istedim :)
tamamdırOooooo o zaman mutlaka bekliyorumFırsat bulduğun zaman bekliyoruz canım
Canım çok teşekkür ederimtövbe estafurullah tantuniyi yapmışsın birde lavaş yapmışsınnn
ellerine sağlık çok güzel olmuş canım çekti bendemi yapsamki acep
başarılar dilerim bu arada nevreste
Çok teşekkür ederim canımyok böyle bir şey, nefis görünüyor, yarın yapayımmmm... offf offff.. ben oyumu buna kullandım
nevreste acaba içine minik minik soğan doğrasak nasıl olur, denedin mi hiç öyleÇok teşekkür ederim canım
Kolay gelsinAfiyet olsun.
Etin içine mi diyorsun canımnevreste acaba içine minik minik soğan doğrasak nasıl olur, denedin mi hiç öyle
evet evet kavururkenEtin içine mi diyorsun canım
Olabilir canım ama tarif genel olarak böyle yapılıyor..O sizin damak tadınıza kalmış.Sarmısak,soğan ekleyebilirsiniz.evet evet kavururken