En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Maşaallah Allah'a emanet olsun canım
Tabi söylenmez özeldir:)

15 fazla olmuş

Ama abla senin işi kamu bizimki anlatması iyi bence kimi ile sorunu olduğunu bilmem iyi oluyor başına bir iş gelse iş kazası derler
Öyle canım herkesin yapısı farklıdır.İş değil benimki anlatmaz.Genel olarak her şeyi:)

Öyle canım herkesin yapısı farklıdır.İş değil benimki anlatmaz.Genel olarak her şeyi:)
Valla ben dinloiyorim hatta bugün komşu evine çağırdı bizimkinin tamir için nesi varmış dedim bir güzel anlattı başka kadın olsa dinleme Z

30 Nisan'da açılır mı dersiniz:)
Öğretmenler kendi aralarinda acilmayacagini konuşuyor bizim iş yeri bile önlem almaya başladıysa durum bayağı ciddi yani dün ilk defa servise araliklli oturmuslar

Valla ben dinloiyorim hatta bugün komşu evine çağırdı bizimkinin tamir için nesi varmış dedim bir güzel anlattı başka kadın olsa dinleme Z
Ben de dinlerim hatta herkesi dinlerim:)Tekrar anlatıldığında ilk defa anlatıyormuş gibi dinler bozmam bile:)Benimki anlatmaz:)

Öğretmenler kendi aralarinda acilmayacagini konuşuyor bizim iş yeri bile önlem almaya başladıysa durum bayağı ciddi yani dün ilk defa servise araliklli oturmuslar
Sonumuz hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…