Maşaallah Allah'a emanet olsun canımBenim de abimin ikiz oğulları polis.halacım anlatsana azcık diyorum
2-3 yıl önce buraya bir büyük geldi.oğlanın biri de onun korumlarından.çıktık caddeye bekliyoruz.helikopterler uçuyor büyük yok :)
Yeğene mesaj attım nerdesiniz ona göre bekleyeyim diye
Bilgi vereme dedi dümdük yüzüme
O gün anladım eteğimi çekiştirip halaaaa diye ağlayan yeğenimin büyüdüğünü
15 fazla olmuşSON 24 SAATTE 5.035 test sonuçlandı. 561 tanı kondu. 15 hastamız hayata veda etti. Bugüne dek kaybettiğimiz hasta sayısı 59. Toplam hasta sayımız 2.433. SAYILAR, KAYIP ACISINI, ENDİŞEYİ İFADE EDEMEZ. Sıfır riskle yaşamaya çalışalım. Bizi hayata tedbir bağlar.
Aynen çok artmışbugun baya artmis
Emin misin:)Ama sunumu farklıydı, hiç benziyor muydu
seninkine(evet)
ayyy onlarrr sunger falanda yiyor bizim tabirimizle kuff yiyorlaFare,böcek,yılan
Öyle canım herkesin yapısı farklıdır.İş değil benimki anlatmaz.Genel olarak her şeyi:)Ama abla senin işi kamu bizimki anlatması iyi bence kimi ile sorunu olduğunu bilmem iyi oluyor başına bir iş gelse iş kazası derler
Aynen çok olmuş15 fazla olmuş
Hepsi inşallahMaşaallah Allah'a emanet olsun canım
Tabi söylenmez özeldir:)
Vaka da çok artmış15 fazla olmuş
30 Nisan'da açılır mı dersiniz:)Vaka da çok artmış
30 nisanı duyduktan sonra anladım zaten
Valla ben dinloiyorim hatta bugün komşu evine çağırdı bizimkinin tamir için nesi varmış dedim bir güzel anlattı başka kadın olsa dinleme ZÖyle canım herkesin yapısı farklıdır.İş değil benimki anlatmaz.Genel olarak her şeyi:)
Hiç sanmıyorum30 Nisan'da açılır mı dersiniz:)
Hayırlı geceler akıllı olBen gidiyorum kızlar corona sayfasına
Hayırlı geceler
Allah'a emanet olun
Bizler de o zamana kadar evde mi kalacağız acabaVaka da çok artmış
30 nisanı duyduktan sonra anladım zaten
Öğretmenler kendi aralarinda acilmayacagini konuşuyor bizim iş yeri bile önlem almaya başladıysa durum bayağı ciddi yani dün ilk defa servise araliklli oturmuslar30 Nisan'da açılır mı dersiniz:)
İnşallahHayırlı geceler akıllı ol
Ben de dinlerim hatta herkesi dinlerim:)Tekrar anlatıldığında ilk defa anlatıyormuş gibi dinler bozmam bile:)Benimki anlatmaz:)Valla ben dinloiyorim hatta bugün komşu evine çağırdı bizimkinin tamir için nesi varmış dedim bir güzel anlattı başka kadın olsa dinleme Z
Keşke kalsakta kimse olmeseBizler de o zamana kadar evde mi kalacağız acaba
Sonumuz hayır olsunÖğretmenler kendi aralarinda acilmayacagini konuşuyor bizim iş yeri bile önlem almaya başladıysa durum bayağı ciddi yani dün ilk defa servise araliklli oturmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?