- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Gidip yalıycam hastane demirlerini yaaaBizler de o zamana kadar evde mi kalacağız acaba![]()
Nolcaksa olsun
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidip yalıycam hastane demirlerini yaaaBizler de o zamana kadar evde mi kalacağız acaba![]()
vaallah ben sanmiyorum kizim anasinifina gidiyor gondermeyevem zaten acilsada30 Nisan'da açılır mı dersiniz:)
Aynen kafayı yiyeceğizBizler de o zamana kadar evde mi kalacağız acaba![]()
Aynen hiç gerek yokvaallah ben sanmiyorum kizim anasinifina gidiyor gondermeyevem zaten acilsada
Karakter meselesi işte oBen de dinlerim hatta herkesi dinlerim:)Tekrar anlatıldığında ilk defa anlatıyormuş gibi dinler bozmam bile:)Benimki anlatmaz:)
Sanki yaz ayında okula giderler gibi hava sezdim30 Nisan'da açılır mı dersiniz:)
Biz aynıyız aile yapısını olaraktanBenimki de anlatır![]()
Daha iyi olsun inşaallah:)Karakter meselesi işte obenimki eskiden anlatmazdi dertlesmezdik diyeyim har gür du hep ev ...
Son 7-8 senedir iyiyiz bu iyi halimiz şükür
So
Öyle bir durumda olabilirmiş.Sanki yaz ayında okula giderler gibi hava sezdim
ya vallah bizim cinde bir tanifik diyor ki adami boguyor o bogaz agrisi vok kotuymus ve sitma geciriyorsun o yuzden tedavilerde sitma ilaclari domuz gribi ve kus giribi tedavi ediyorlarGidip yalıycam hastane demirlerini yaaa
Nolcaksa olsun![]()
dur bende geliyorumBen gidiyorum kızlar corona sayfasına
Hayırlı geceler
Allah'a emanet olun![]()
senim olmasin sakinTelefonun karnı acıkmış doyurup geleyim![]()
Bu saatte yemek yenilir mi?senim olmasin sakin![]()
ben yiyorum vallah:) emziriyom ben yiyim vallahBu saatte yemek yenilir mi?![]()
Emziriyorsan ye tabii,afiyet olsun.ben yiyorum vallah:) emziriyom ben yiyim vallah