Güzel fikirŞanslı kadın
Ben teslimden başladım dinlemeye
Karantina uzarsa ben de doğum anılarıyla saldırmak istiyorum![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel fikirŞanslı kadın
Ben teslimden başladım dinlemeye
Karantina uzarsa ben de doğum anılarıyla saldırmak istiyorum![]()
Aaaaaa nevoş tehlikeli buis te bu yuzden yeni katagoriyi sadrce benle paylasabilirsiniz diye dusunuyorum,)
Ben severim erkek muhabbetini o kadar iyi dinliyorum ki iş yerinde görmediğim adamlarin ismi ile nasıl bir karakterde olduklarına kadar biliyorum düşün yaniBen hiç askerlik muhabbeti dinlememişim fransız kaldım![]()
hahahyyyAaaaaa nevoş tehlikeli bu![]()
![]()
![]()
Benim eşim hiç anlatmaz:)Telefonda başkasına anlatırken duyarımBen severim erkek muhabbetini o kadar iyi dinliyorum ki iş yerinde görmediğim adamlarin ismi ile nasıl bir karakterde olduklarına kadar biliyorum düşün yani![]()
YemezlerAaaaaa nevoş tehlikeli bu![]()
![]()
![]()
ne olcak sanki hosgeldin hediyesi olsunAhahahahahahaha sesli güldüm affet
Dünya mutfağı yapalım:)bence yeni kategori cin yemekleri olsun:) suan duruma cuk diyeye oturur![]()
Benimki de anlatırBen severim erkek muhabbetini o kadar iyi dinliyorum ki iş yerinde görmediğim adamlarin ismi ile nasıl bir karakterde olduklarına kadar biliyorum düşün yani![]()
poliss esi degil miYemezler![]()
Seni linç ederlerbence yeni kategori cin yemekleri olsun:) suan duruma cuk diyeye oturur![]()
Aynen öyleyimpoliss esi degil mimobesa gibisin abla
Ben halinden tavrından anlarım zaten biseyler olduğunu karnını doyurunca dökülürBenim eşim hiç anlatmak:)Telefonda başkasına anlatırken duyarım![]()
aynen ben kesin cin yemegi yaparim hem cok masrafsiz yediklerri her yerdr bulunabiliyor:)Dünya mutfağı yapalım:)
Hele benim eşim polis olcak var yaaaBenim eşim hiç anlatmaz:)Telefonda başkasına anlatırken duyarım![]()
tamam tamam ben almayayim simdi sicilime isler neme lazimAynen öyleyimGüvenlik,gizlilik benden sorulur
![]()
Allah yardımcısı olsun onun işi de zor:)Ne olursa olsun anlatmaz ,ağzından laf bile alamamBen halinden tavrından anlarım zaten biseyler olduğunu karnını doyurunca dökülür
Dün giderken diyordu zaten ücretli izin vermezlerse ayrılmam diye ayrılmamış
Dedim 10gun sonra ne yapacak sin hakkımı arayacağım diyor
Bize yıllık izin lazım oluyor bu dönemde yıllık izni veriyorlar işçilere![]()
Onları hazırlıyorum yemeyi seviyorHele benim eşim polis olcak var yaaa
Geleceği saat çayı böreği hazır edip otururum karşıma,eeee daha daha diye![]()
vallah hic gerek kalmiyor canim telini bir birakiyor yok her mesaji goruyon havasi kalmiyor:)Hele benim eşim polis olcak var yaaa
Geleceği saat çayı böreği hazır edip otururum karşıma,eeee daha daha diye![]()