- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Kız kedi medi kesmicen inşallahaynen ben kesin cin yemegi yaparim hem cok masrafsiz yediklerri her yerdr bulunabiliyor:)
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kedi medi kesmicen inşallahaynen ben kesin cin yemegi yaparim hem cok masrafsiz yediklerri her yerdr bulunabiliyor:)
Fare,böcek,yılanaynen ben kesin cin yemegi yaparim hem cok masrafsiz yediklerri her yerdr bulunabiliyor:)
Telefonunu hayatta elletmez:)vallah hic gerek kalmiyor canim telini bir birakiyor yok her mesaji goruyon havasi kalmiyor:)
İşte o yüzden polis onlarOnları hazırlıyorum yemeyi seviyorAma hayatta anlatmaz
Mesela bir olay olur duyarım:)Anlatırım ben o gün ordaydım zaten der![]()
Yok yeeaaaa, senin anan güzel mi diyecek gibi oldum da kibarlık bende kalsınis te bu yuzden yeni katagoriyi sadrce benle paylasabilirsiniz diye dusunuyorum,)
Tabii ki yapamazsın
Sağol canım eşin işini eve getirmez:)Sağolsun o psikolojiyi bize yaşatmaz:)Bilmem gerektiğini düşünmez:)İşte o yüzden polis onlar
Gurur duydum bak şimdi,duygulandım![]()
Ona özelden yazdımYok yeeaaaa, senin anan güzel mi diyecek gibi oldum da kibarlık bende kalsın![]()
GörürsünTabii ki yapamazsın![]()
Beğenmedim emojisi tatlı geldi herhalOna özelden yazdım![]()
![]()
kedinin yedigi varya iste oKız kedi medi kesmicen inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
vallah ya butun bdvciler akin eder simdiSeni linç ederler![]()
![]()
Benim de abimin ikiz oğulları polis.halacım anlatsana azcık diyorumSağol canım eşin işini eve getirmez:)Sağolsun o psikolojiyi bize yaşatmaz:)Bilmem gerektiğini düşünmez:)
bugun baya artmisSON 24 SAATTE 5.035 test sonuçlandı. 561 tanı kondu. 15 hastamız hayata veda etti. Bugüne dek kaybettiğimiz hasta sayısı 59. Toplam hasta sayımız 2.433. SAYILAR, KAYIP ACISINI, ENDİŞEYİ İFADE EDEMEZ. Sıfır riskle yaşamaya çalışalım. Bizi hayata tedbir bağlar.
Ama sunumu farklıydı, hiç benziyor muydu
Ama abla senin işi kamu bizimki anlatması iyi bence kimi ile sorunu olduğunu bilmem iyi oluyor başına bir iş gelse iş kazası derlerAllah yardımcısı olsun onun işi de zor:)Ne olursa olsun anlatmaz ,ağzından laf bile alamamKapıdan girince işi bitiyor:)