- Emoji Skoru
- 300.447
- Puanlar
- 698
Benim pc eski:)Bu sıra kasayı kardeşim yeniledi:)Başka bir kasadan takviye yaptık güçlendirdik:)Bizim eve bir kere bilgisayar girdi çok eskiydi ama kasa çöktü tamir e diye gitti eşim çok sorumlu bir insandır iki kasa bir monitör verdi tamire diye daha ardını aramadı
Şuan iki tablet tamire verdi inşallah geri gelir
O bizim onur üyemiz:)sen napıyon buralarda bakim
Kasa işinden anlasak toplayacak eşim ama anlayan biri olmalı yakın zamanda eşim birinden fiyat çıkarttı 4 bin lira dedi yohh artık dedim yani pöfff o kadar para verilir miBenim pc eski:)Bu sıra kasayı kardeşim yeniledi:)Başka bir kasadan takviye yaptık güçlendirdik:)
Oğlum,eşim ve ben pcye bakıyoruz:)Kızların ayrı tabletleri var:)Bozulursa ortada kalırız:)
Buralardayim ben
Nereye gitti kiŞuan eşim evde yok ama
Kayınvalidemler kullanmıyorlardı.Çokta kullanılmamış:)Kardeşim bilgisayar öğretmeni:)Kasa işinden anlasak toplayacak eşim ama anlayan biri olmalı yakın zamanda eşim birinden fiyat çıkarttı 4 bin lira dedi yohh artık dedim yani pöfff o kadar para verilir mi
Çok iyi olmuş:)Benimki mecburi çalışacak:)Nereye gitti ki
Benim eşim de izne ayrıldı
Bakalım evde nasıl geçecek 10 gün
Benimkini de mühendis aradı biraz önce adam eksilterek deva m edecekler sanırım biraz konuştular ne yapayım diye sorduNereye gitti ki
Benim eşim de izne ayrıldı
Bakalım evde nasıl geçecek 10 gün
Ne güzel abla ya bizde bir mandiraci var bir güvenlikci bir öğretmen hiç işimize yaramadilar bugüne kadarKayınvalidemler kullanmıyorlardı.Çokta kullanılmamış:)Kardeşim bilgisayar öğretmeni:)
İki kasayı birleştirdi:)Voltran oluşturdu
Buraya gelmem çok iyi oldu canım her konuda destekçimiz çok:)Ne güzel abla ya bizde bir mandiraci var bir güvenlikci bir öğretmen hiç işimize yaramadilar bugüne kadar
Kardeş kardeşe destek olmaz mı varlıklar i yetiyor eşim hep o yüzden çok çocuk istiyor işte ..siz hep birbirinizi koruyor kolluyorsunuz diyor birde bu yetismeden de kaynaklanıyor birazBuraya gelmem çok iyi oldu canım her konuda destekçimiz çok:)
Dersten anlıyorlar yardım ediyorlar:)Tabi bende onlara:)
Eşimin ailesi de öyle benim ailemde çok şükürKardeş kardeşe destek olmaz mı varlıklar i yetiyor eşim hep o yüzden çok çocuk istiyor işte ..siz hep birbirinizi koruyor kolluyorsunuz diyor birde bu yetismeden de kaynaklanıyor biraz
3 çocuk azmiymis?Kardeş kardeşe destek olmaz mı varlıklar i yetiyor eşim hep o yüzden çok çocuk istiyor işte ..siz hep birbirinizi koruyor kolluyorsunuz diyor birde bu yetismeden de kaynaklanıyor biraz
Allah eksikliklerini gostermesinBuraya gelmem çok iyi oldu canım her konuda destekçimiz çok:)
Dersten anlıyorlar yardım ediyorlar:)Tabi bende onlara:)
Bu devirde ideal ,fazlası zor3 çocuk azmiymis?
Aynen canım :)Allah eksikliklerini gostermesin
Eskiden kolaymış evet,bence de yeterli,olanlara sağlık versin Allah ❤Bu devirde ideal ,fazlası zor
Bunu hep söylüyor ki eminim 5 olsada soyler3 çocuk azmiymis?
Amin canım:)Eskiden kolaymış evet,bence de yeterli,olanlara sağlık versin Allah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?