- Emoji Skoru
- 154.670
- Puanlar
- 598
Bir de insan eşlik etsin istiyorsan iştahınaBen de istiyorum ki böyle totomu yayayım salatam bol bol yiyim dısarda utana sıkıla yiyorum![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de insan eşlik etsin istiyorsan iştahınaBen de istiyorum ki böyle totomu yayayım salatam bol bol yiyim dısarda utana sıkıla yiyorum![]()
Evet evettt o ne öyle mıymmıy böyle dolu doluBir de insan eşlik etsin istiyorsan iştahınayediğim birşeyi yemeyen bir insan karşımda olunca gıcık olurum ben
![]()
Belki böyle ikna olurKız kocam izin vermiyor![]()
![]()
Benim kocam sever ama oda en çok hamsi seviyorBir de insan eşlik etsin istiyorsan iştahınayediğim birşeyi yemeyen bir insan karşımda olunca gıcık olurum ben
![]()
Olsun aşko biraz hamsi biraz başka çeşit yine orta yol bulursunuz sizBenim kocam sever ama oda en çok hamsi seviyor![]()
Aynen aşkomOlsun aşko biraz hamsi biraz başka çeşit yine orta yol bulursunuz siz![]()
Ona katılım çok olmaz gibi geliyor. Bence süper fikir.Bir ayda deniz ürünleri yapsak ama farklı farklı balıklar olsa![]()
ÇakalOna katılım çok olmaz gibi geliyor. Bence süper fikir.![]()
İşin ucunda ödül var beyBelki böyle ikna olur![]()
Kocamın yaptıgı fedakarlıktan ötürü di miAynen öyle
Bence büyük ödül sana![]()
Aynen öyleKocamın yaptıgı fedakarlıktan ötürü di mi![]()
Yakışırrr![]()
Her daim
Calci bile katılacak oona suşi yapacak hemdeOna katılım çok olmaz gibi geliyor. Bence süper fikir.![]()
O da tam suşi sevdalısı oldu başımıza.Calci bile katılacak oona suşi yapacak hemde