• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Yoğurtlu patates yarışmada olsa kimseye cazip gelmez, oy almaz. Ama bi bilseler… 🥲
O zaman arkadaş dedi ben yoğurtlu patates yapayım. Bende bilmiyorum 😁
Dedim o yöresel mi🤣Sonra tarif edince şaşırdım. Sonra yaptı daha çok şaşırdım. Bende yapayım aklıma düştü😁

Onu da 19 yaşında falan yemiştim arkadaşımın annesi yapmıştı ama cano hala tadı damağımda ,Arnavuttu aslında ama çok lezzetli yapmıştı geçen sene kaybettik Allah rahmet eylesin ,nur içinde yatsın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bazı insanların eli lezzetli oluyor. Ben hiç yapmadım yemedim de 🫠

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bazı insanların eli lezzetli oluyor. Ben hiç yapmadım yemedim de 🫠
Dene onu bence ben de ilk demiştim ay bana koyma ben yemem öyle şeyler 🤣sonra tabak tabak götürdüm :KK70:

Onu da 19 yaşında falan yemiştim arkadaşımın annesi yapmıştı ama cano hala tadı damağımda ,Arnavuttu aslında ama çok lezzetli yapmıştı geçen sene kaybettik Allah rahmet eylesin ,nur içinde yatsın
Onu ben deniz ürünlerinde yapmıştım😁🤗Cidden güzel🤗

Back