- 24 Haziran 2015
- 39.925
- 154.670
- 598
He tamam o zamanYok ben güneydoğudan buldum![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He tamam o zamanYok ben güneydoğudan buldum![]()
O zaman arkadaş dedi ben yoğurtlu patates yapayım. Bende bilmiyorumYoğurtlu patates yarışmada olsa kimseye cazip gelmez, oy almaz. Ama bi bilseler…![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bazı insanların eli lezzetli oluyor. Ben hiç yapmadım yemedim deOnu da 19 yaşında falan yemiştim arkadaşımın annesi yapmıştı ama cano hala tadı damağımda ,Arnavuttu aslında ama çok lezzetli yapmıştı geçen sene kaybettik Allah rahmet eylesin ,nur içinde yatsın
Dene onu bence ben de ilk demiştim ay bana koyma ben yemem öyle şeylerAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bazı insanların eli lezzetli oluyor. Ben hiç yapmadım yemedim de![]()
Onu ben deniz ürünlerinde yapmıştımOnu da 19 yaşında falan yemiştim arkadaşımın annesi yapmıştı ama cano hala tadı damağımda ,Arnavuttu aslında ama çok lezzetli yapmıştı geçen sene kaybettik Allah rahmet eylesin ,nur içinde yatsın
Değil mi aşko ben normalde yiyemem öyle şeyler ama şahane oluyor gerçekten tadı , bak onu da canım istedi şimdiOnu ben deniz ürünlerinde yapmıştımCidden güzel
![]()
Balığı özellikle hamsiyi seviyorumDeğil mi aşko ben normalde yiyemem öyle şeyler ama şahane oluyor gerçekten tadı , bak onu da canım istedi şimdi![]()
Ayy merak ettimDene onu bence ben de ilk demiştim ay bana koyma ben yemem öyle şeylersonra tabak tabak götürdüm
![]()
Ben de çok severim balıkBalığı özellikle hamsiyi seviyorum![]()
O zaman sık yapamazsınBen de çok severim balıkama eşim yemez benim hiç
![]()
Ben alırsam fırında yapıyprum aşko, ya da pişmiş alıyorum.Anca öyle ,ona da köfte yapıyorum o günlerO zaman sık yapamazsın![]()
Benim ki de evde pişirtmiyorBen de çok severim balıkama eşim yemez benim hiç
![]()
Bende fırında yapıyorum aşkom hatta bugün yaptım. Kalabalık olunca fırın kolay oluyorBen alırsam fırında yapıyprum aşko, ya da pişmiş alıyorum.Anca öyle ,ona da köfte yapıyorum o günler![]()
Aynı aynı malesefBenim ki de evde pişirtmiyor![]()
Ooh afiyet olsun aşkom,evet daha kolay hem fırın lezzetini de seviyorum benBende fırında yapıyorum aşkom hatta bugün yaptım. Kalabalık olunca fırın kolay oluyor![]()
Ben de istiyorum ki böyle totomu yayayım salatam bol bol yiyim dısarda utana sıkıla yiyorumAynı aynı malesef![]()
Her türlü seviyorumOoh afiyet olsun aşkom,evet daha kolay hem fırın lezzetini de seviyorum ben![]()
Kız kocam izin vermiyorBir ayda deniz ürünleri yapsak ama farklı farklı balıklar olsa![]()