Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Yoğurtlu patates yarışmada olsa kimseye cazip gelmez, oy almaz. Ama bi bilseler…
O zaman arkadaş dedi ben yoğurtlu patates yapayım. Bende bilmiyorum
Dedim o yöresel miSonra tarif edince şaşırdım. Sonra yaptı daha çok şaşırdım. Bende yapayım aklıma düştü

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bazı insanların eli lezzetli oluyor. Ben hiç yapmadım yemedim de

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bazı insanların eli lezzetli oluyor. Ben hiç yapmadım yemedim de
Dene onu bence ben de ilk demiştim ay bana koyma ben yemem öyle şeyler sonra tabak tabak götürdüm

Onu ben deniz ürünlerinde yapmıştımCidden güzel

Onu ben deniz ürünlerinde yapmıştımCidden güzel
Değil mi aşko ben normalde yiyemem öyle şeyler ama şahane oluyor gerçekten tadı , bak onu da canım istedi şimdi

Değil mi aşko ben normalde yiyemem öyle şeyler ama şahane oluyor gerçekten tadı , bak onu da canım istedi şimdi
Balığı özellikle hamsiyi seviyorum

Ben alırsam fırında yapıyprum aşko, ya da pişmiş alıyorum.Anca öyle ,ona da köfte yapıyorum o günler
Bende fırında yapıyorum aşkom hatta bugün yaptım. Kalabalık olunca fırın kolay oluyor

Bende fırında yapıyorum aşkom hatta bugün yaptım. Kalabalık olunca fırın kolay oluyor
Ooh afiyet olsun aşkom,evet daha kolay hem fırın lezzetini de seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…