- Emoji Skoru
- 120.551
- Puanlar
- 598
Yoğurtlu patates çekti canım, yarın yapayım. Bunlar yapsa yapsa Dut yapar.Bu olur cidden
Kabaklama, yoğurtlu patates, şiveydiz, patlıcan tava
Onu bende merak ediyorumYoğurtlu patates çekti canım, yarın yapayım. Bunlar yapsa yapsa Dut yapar.
Beni de şıhıl mahşi cezbetti. İçimdeki güneydoğuluyu atamıyorum…Tatar böreği cezbetmedi değil
O efsane bir tat yaTatar böreği cezbetmedi değil
Aynen yoğurtlu patates çok güzel oluyorYoğurtlu patates çekti canım, yarın yapayım. Bunlar yapsa yapsa Dut yapar.
Ben Antep’e gelince öğrendim çoğunu.Herkes böyle yöresel yemekleri nereden öğrendi
Ama güneydoğu mutfağı bir başka yaBeni de şıhıl mahşi cezbetti. İçimdeki güneydoğuluyu atamıyorum…
Vermez hamşi kuşu yapHamsili pilav yapayım ben de
Aşko benim babam memuru biz lojmanda büyüdük. Komşularımız Bursalı, Balıkesirli, Ankaralı, Konyalı, İzmirli, DenizliliHerkes böyle yöresel yemekleri nereden öğrendi
Mutfağın hasına düşmüşsün tabiBen Antep’e gelince öğrendim çoğunu.
Bu yarışmalar sayesinde ve nevoşun yasakları sayesinde ufkumuz açıldıHerkes böyle yöresel yemekleri nereden öğrendi
Olanları not alın. Burda boşuna konuşmuyoruzBen gerçekten buldum
Bak hamsili pilavıma dokanma bozuşuruzBen gerçekten buldum
Oğlum 1.sınıftaydı.O yıl şehirde okullarda yöresel yemek etkinliği vardı. Her hafta bir veli yöresel yemek yapıyordu. Ben organize ediyordum. Onların sayesinde çoğunu keşfettim. Sonrada yapmaya başladımBen Antep’e gelince öğrendim çoğunu.
Yok ben güneydoğudan buldumBak hamsili pilavıma dokanma bozuşuruz
Yoğurtlu patates yarışmada olsa kimseye cazip gelmez, oy almaz. Ama bi bilseler…Oğlum 1.sınıftaydı.O yıl şehirde okullarda yöresel yemek etkinliği vardı. Her hafta bir veli yöresel yemek yapıyordu. Ben organize ediyordum. Onların sayesinde çoğunu keşfettim. Sonrada yapmaya başladımEn çok yoğurtlu patatese şaşırmıştım. Ekşili köfteye hayran olmuştum
Onu da 19 yaşında falan yemiştim arkadaşımın annesi yapmıştı ama cano hala tadı damağımda ,Arnavuttu aslında ama çok lezzetli yapmıştı geçen sene kaybettik Allah rahmet eylesin ,nur içinde yatsınVermez hamşi kuşu yapAma onu da vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?