- 8 Haziran 2013
- 57.197
- 151.848
- 898
Bende hiç denemedim merak ettim. Ekmekleri hazır edelimYapayım bakayım ben de nasıl bir şeymiş![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç denemedim merak ettim. Ekmekleri hazır edelimYapayım bakayım ben de nasıl bir şeymiş![]()
Allah razı olsunBen başlıyorum yarın valla. Hatta aradım, hiç emziren anneler için liste bulamadım. Bu sitede de paylaşayım beleş beleş yapsın anacıklar.![]()
Tuzlu bisküviye sürüp yiyin önce. Bu dünyada cenneti yaşayın. AhshhsjsjBende hiç denemedim merak ettim. Ekmekleri hazır edelim![]()
Kuşum banada atBen başlıyorum yarın valla. Hatta aradım, hiç emziren anneler için liste bulamadım. Bu sitede de paylaşayım beleş beleş yapsın anacıklar.![]()
Yarın yapalım cano ,lezzetli madem mahrum kalmamalıyızBende hiç denemedim merak ettim. Ekmekleri hazır edelim![]()
Aha bir emziren anne daha. Tamam kuşum etiketlerim seni de.Kuşum banada at![]()
Sen neler biliyorsun öyleTuzlu bisküviye sürüp yiyin önce. Bu dünyada cenneti yaşayın. Ahshhsjsj
Bende mi doğursamAha bir emziren anne daha. Tamam kuşum etiketlerim seni de.![]()
Aa tabi tabiYarın yapalım cano ,lezzetli madem mahrum kalmamalıyız![]()
Bende mi doğursam![]()
Şu yumurta kurabiyeyi ben de deneyeceğim galiba. Oğlan senin videoyu gördü, çok ilgisini çekti. Bu neymiş ya diyor.Sen neler biliyorsun öyle![]()
Sen dur kurban olduğumBende mi doğursam![]()
Ben de bir bakayım tarifeAa tabi tabiGideyim malzemele listesini kontorl edeyim
Ayy çok güzel olduŞu yumurta kurabiyeyi ben de deneyeceğim galiba. Oğlan senin videoyu gördü, çok ilgisini çekti. Bu neymiş ya diyor.
Biraz daha topalak olurum işteSen dur kurban olduğum
Ben hiç bulamıyorum yöresel aşko ya yöresellik kanımda yok galiba benimYöresel tarif buldunuz mu![]()
CansınAha bir emziren anne daha. Tamam kuşum etiketlerim seni de.![]()
Buldum bir sey ama bakalımYöresel tarif buldunuz mu![]()
Ben hiç bulamıyorum yöresel aşko ya yöresellik kanımda yok galiba benim![]()