Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Herkesin bir hakkı var. Ben de evdeki muhammara kavanozumu alırdım. Nevoş sen bana ne yaptığının farkında değilsin. Artık karşında bir muhammara bağımlısı var. Yoksunluk krizine giriyorum bir gün yemesem.
Afiyet bal şeker olsun 🧿 😍
Ya çoğu kişi farketmiyor ama burası bize çok şey katıyor😍🤗🥰

Salatalığa, marula sür😁
Yapmadım mı sanıyorsun 🥹 Onlarla aynı tadı vermiyor kuşum. Resmen kilo aldım ya. Emziren anne diyetine başlayacağım. Süt yapan, kilo verdiren diyetmiş. Kesin 1800 liralık market alışverişi yaptırır yine diyetisyen ama olsun ajsjjsks

Yapmadım mı sanıyorsun 🥹 Onlarla aynı tadı vermiyor kuşum. Resmen kilo aldım ya. Emziren anne diyetine başlayacağım. Süt yapan, kilo verdiren diyetmiş. Kesin 1800 liralık market alışverişi yaptırır yine diyetisyen ama olsun ajsjjsks
Beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek tüketirsin

Beraber diyete başlayalım😁

Benim sütüm yetmediği için 6 aydan sonra mama takviyesi vardı 🥹
Benim de sütüm bu sefer daha az gibi. Biraz da o yüzden diyetisyene başladım. İlki iki sene emmişti. Bunda da elimden geleni yapayım diyorum.

Herkesin bir hakkı var. Ben de evdeki muhammara kavanozumu alırdım. Nevoş sen bana ne yaptığının farkında değilsin. Artık karşında bir muhammara bağımlısı var. Yoksunluk krizine giriyorum bir gün yemesem.
Yapayım bakayım ben de nasıl bir şeymiş🤓

Back