Afiyet bal şeker olsunHerkesin bir hakkı var. Ben de evdeki muhammara kavanozumu alırdım. Nevoş sen bana ne yaptığının farkında değilsin. Artık karşında bir muhammara bağımlısı var. Yoksunluk krizine giriyorum bir gün yemesem.
Emmiyor mu prensesBir işe yaramıyor zaten.
Emmemesi daha iyi. Sonra bıraktıracağım diye uğraşacaksınBir işe yaramıyor zaten.
Bunu katmayaydı iyiydi. Sırf muhammara yemek için ekmeğe başladım. Kilo aldım.Afiyet bal şeker olsun
Ya çoğu kişi farketmiyor ama burası bize çok şey katıyor
Benim oğlan 1.5 olmadan tekrar bırakmıştı. Ama kızım 3.5 yaşında ancak bıraktıEmmemesi daha iyi. Sonra bıraktıracağım diye uğraşacaksın
Uğraşırdık ne var yani. İki sene emzik gibi kullanılmaktan iyidir sjsjjsjEmmemesi daha iyi. Sonra bıraktıracağım diye uğraşacaksın
Salatalığa, marula sürBunu katmayaydı iyiydi. Sırf muhammara yemek için ekmeğe başladım. Kilo aldım.
Benimkiler de hiç emmediBenim oğlan 1.5 olmadan tekrar bırakmıştı. Ama kızım 3.5 yaşında ancak bıraktı
Yapmadım mı sanıyorsunSalatalığa, marula sür
Benim sütüm yetmediği için 6 aydan sonra mama takviyesi vardıUğraşırdık ne var yani. İki sene emzik gibi kullanılmaktan iyidir sjsjjsj
İşe yarıyorBenimkiler de hiç emmedi
Beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek tüketirsinYapmadım mı sanıyorsunOnlarla aynı tadı vermiyor kuşum. Resmen kilo aldım ya. Emziren anne diyetine başlayacağım. Süt yapan, kilo verdiren diyetmiş. Kesin 1800 liralık market alışverişi yaptırır yine diyetisyen ama olsun ajsjjsks
Beraber diyete başlayalımYapmadım mı sanıyorsunOnlarla aynı tadı vermiyor kuşum. Resmen kilo aldım ya. Emziren anne diyetine başlayacağım. Süt yapan, kilo verdiren diyetmiş. Kesin 1800 liralık market alışverişi yaptırır yine diyetisyen ama olsun ajsjjsks
Benim de sütüm bu sefer daha az gibi. Biraz da o yüzden diyetisyene başladım. İlki iki sene emmişti. Bunda da elimden geleni yapayım diyorum.Benim sütüm yetmediği için 6 aydan sonra mama takviyesi vardı
Yararsa ne alaİşe yarıyor
Sen çabala artık ne kadar emerseBenim de sütüm bu sefer daha az gibi. Biraz da o yüzden diyetisyene başladım. İlki iki sene emmişti. Bunda da elimden geleni yapayım diyorum.
Tabi canım ne kadar emerse o kadar iyiBenim de sütüm bu sefer daha az gibi. Biraz da o yüzden diyetisyene başladım. İlki iki sene emmişti. Bunda da elimden geleni yapayım diyorum.
Yapayım bakayım ben de nasıl bir şeymişHerkesin bir hakkı var. Ben de evdeki muhammara kavanozumu alırdım. Nevoş sen bana ne yaptığının farkında değilsin. Artık karşında bir muhammara bağımlısı var. Yoksunluk krizine giriyorum bir gün yemesem.
Ben başlıyorum yarın valla. Hatta aradım, hiç emziren anneler için liste bulamadım. Bu sitede de paylaşayım beleş beleş yapsın anacıklar.Beraber diyete başlayalım
Sonra bırakamazsan sövme bana.Yapayım bakayım ben de nasıl bir şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?