Senden ötürü ilham veriyorsun banaYa nerden buluyorsun bunları hahahhaha hala şeye gülüyorum ŞARKI GÜZEL AMA İNGİLİCCE
Ayyy çok sağ ol aşkom
Tamam bundan sonra konu açacağım konuşacağız. Başlıyorum. Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınızhsjdjskdjskdjKonuşacak bir şey bulamıyoruz konuyu sen açsan öğretmenim
İnşallah bir gün olur aşkom ya ,güzel günlerde aminAyyy çok sağ ol aşkom
Ahhh bu manzarada şöyle karşılıklı çay içsek ne güzel olur
Ayna tabikiTamam bundan sonra konu açacağım konuşacağız. Başlıyorum. Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınızhsjdjskdjskdj
KajuTamam bundan sonra konu açacağım konuşacağız. Başlıyorum. Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınızhsjdjskdjskdj
Kaç hakkımız varTamam bundan sonra konu açacağım konuşacağız. Başlıyorum. Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınızhsjdjskdjskdj
Çok aminİnşallah bir gün olur aşkom ya ,güzel günlerde amin
Çaydanlık ve çayHerkes ilk aklına geleni söylesin ama
Soğan patates çayTamam bundan sonra konu açacağım konuşacağız. Başlıyorum. Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınızhsjdjskdjskdj
Hiç derse katılım yok dimi aşko bizden başka
Ay zur kuşum evde e harfiyle başlayan nesne arıyordum. Oğlanın yarın etkinliği varmış. Emzik koydum çantasına.
Öğretmenimiz sıfır versinHiç derse katılım yok dimi aşko bizden başka
İyi bir örnek olmuşAy zur kuşum evde e harfiyle başlayan nesne arıyordum. Oğlanın yarın etkinliği varmış. Emzik koydum çantasına.
Herkesin bir hakkı var. Ben de evdeki muhammara kavanozumu alırdım. Nevoş sen bana ne yaptığının farkında değilsin. Artık karşında bir muhammara bağımlısı var. Yoksunluk krizine giriyorum bir gün yemesem.Hiç derse katılım yok dimi aşko bizden başka
Bir işe yaramıyor zaten.İyi bir örnek olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?