Gitme kurabiye yap, kötü sosyalNe istiyorsun düğüne gitmeryim mi iki göbek atmayayim mi
Bende bekliyorum bana sunum çalıştırİnşallah canım bekliyorum
En son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Yani ne çok yakın ne çok uzakBende bekliyorum bana sunum çalıştır
Yine parka gezmeye çıkalım diye düşünüyorumEn son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Tani ne çok yakın ne çok uzak
Pinterestte senin kurabiyenin veya herhangi kurabiye görsellerini aratıp fikir edinebilirsin. Mutlaka altta örtü kullan
Çok iyi olurYine parka gezmeye çıkalım diye düşünüyorum
Birde benim kızı bekliyorum onun telefon baya iyi ya güzel foto çekerÇok iyi olur
Özele attım
O daha iyi olurBirde benim kızı bekliyorum onun telefon baya iyi ya güzel foto çeker
detaya gelEn son bıraktığımız iyi ilerliyordu. Çekimi balkonda ya da cam önünde yap. Çok geç saat olmasın. Işık olsun ama güneş tam üstüne vurmadın. Telefonu mutlaka dik tut. Çevreyi abartılı süsleme ve yakın çekimler yap. Tani ne çok yakın ne çok uzak
Pinterestte senin kurabiyenin veya herhangi kurabiye görsellerini aratıp fikir edinebilirsin. Mutlaka altta örtü kullan
Ağlayarak günlüğüne yaz Nevriye.Ellerine sağlık bebişim
Tamam yazdımAğlayarak günlüğüne yaz Nevriye.
Benim kurabiyeme yorum yapmak ister misin canimAğlayarak günlüğüne yaz Nevriye.
Tarif verdiğin çok cadıTamam yazdımseninle gurur duyuyorum
Bunu istediğine emin misinBenim kurabiyeme yorum yapmak ister misin canim
BilemiyorumTarif verdiğin çok cadıüye tolin mi yoksa
Duyacaksın tabe işin ne .Tamam yazdımseninle gurur duyuyorum
Zamanı var .Benim kurabiyeme yorum yapmak ister misin canim
Tabe kizaaammmm ne sandiniz .Ellerine sağlık işleri ilerletmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?