Yapma yapma riske girmeÇünkü az önce haberim oldu,yolda ariyo nevos olmazsa kurabiyeyi bugün yapıp sunumu yarına birakicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma yapma riske girmeÇünkü az önce haberim oldu,yolda ariyo nevos olmazsa kurabiyeyi bugün yapıp sunumu yarına birakicam
KaderYapma yapma riske girme
Senin kurabiyenin yolunu gözlediğim kadar başka bişey beklemedim herhalde. Ne nazlı bişey çıktın senÇünkü az önce haberim oldu,yolda ariyo nevos olmazsa kurabiyeyi bugün yapıp sunumu yarına birakicam
Eli varmıyordur yapmayaSenin kurabiyenin yolunu gözlediğim kadar başka bişey beklemedim herhalde. Ne nazlı bişey çıktın sen
Valla yaa daha ben yapmadan seni bekliyorum yapacağım dedi. Ben yapalı kaç gün geçti. Hergün yapacağım diyor diyor yokEli varmıyordur yapmaya
Bende sonunu çok merak ediyorum canom, tüm hersey hazır bekliyoruzSenin kurabiyenin yolunu gözlediğim kadar başka bişey beklemedim herhalde. Ne nazlı bişey çıktın sen
Korkmuyor değilimEli varmıyordur yapmaya
Bugün malzemeyi tamamladımValla yaa daha ben yapmadan seni bekliyorum yapacağım dedi. Ben yapalı kaç gün geçti. Hergün yapacağım diyor diyor yok
Yapbozun son parçasını kaybetme de ortada kalmayalım dikkat etBende sonunu çok merak ediyorum canom, tüm hersey hazır bekliyoruz
Yapmayacaksan alabilirim bir kurabiyem bile yok anliyormusnBende sonunu çok merak ediyorum canom, tüm hersey hazır bekliyoruz
En değerli eşyam şuan kalıbımYapbozun son parçasını kaybetme de ortada kalmayalım dikkat et
Bunu göze almaya hazır mısın minikomYapmayacaksan alabilirim bir kurabiyem bile yok anliyormusn
Tasarımı sana ait galibasıEn değerli eşyam şuan kalıbım
Ben de merak ediyorum bu ekmek banmalık kurabiyeyiSenin kurabiyenin yolunu gözlediğim kadar başka bişey beklemedim herhalde. Ne nazlı bişey çıktın sen
Tabiki,cizdim, kestim,yikadim hemde tereyağ kapağındanTasarımı sana ait galibası
Kuş yuvası miBunu göze almaya hazır mısın minikom
Adını Nazlı kurabiye koydumBen de merak ediyorum bu ekmek banmalık kurabiyeyi
Yasak annem yasakKuş yuvası mi
Sanatkar insan başka oluyorTabiki,cizdim, kestim,yikadim hemde tereyağ kapağından