- 28 Haziran 2011
- 61.430
- 154.368
- 898
Katılıyorum nevos, uzun süre defter bitmiyor orda alllahtanBirde kaliteli değildi. Cidden bimin kalemleri çok iyi![]()
![Heart hands :heart_hands: 🫶](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1faf6.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum nevos, uzun süre defter bitmiyor orda alllahtanBirde kaliteli değildi. Cidden bimin kalemleri çok iyi![]()
Kadifeli kizlar![]()
Oğlum 8. Sınıfa gidiyor. O anaokuluna giderken yani 9 yıl önce kırtasiye malzemeleri 400 tl tutmuştu.Kreşteyken böyle şeylerle hiç uğraşmamıştık, keşke burada da öyle olsaydı.Bunlar nedir ya, bir sayfa daha var. Yarı özel anaokulu bu. Nereden alsam, nasıl başlasam bilemedim.
Dosya falanda aldık. İnan boya falan almadım. İstesinler ona göre dedim.Defterde almadım. Üç beş çeşit kalem seti aldım. 600 tlKatılıyorum nevos, uzun süre defter bitmiyor orda alllahtan![]()
Karataşta sağlık ocağının çaprazında büyük bir yer vardı. Benim evin karşısıKreşteyken böyle şeylerle hiç uğraşmamıştık, keşke burada da öyle olsaydı.Bunlar nedir ya, bir sayfa daha var. Yarı özel anaokulu bu. Nereden alsam, nasıl başlasam bilemedim.
Bizde bir çok şeyi 3 harfli marketlerden aldıkKırtasiye malzemeleri nereden daha ucuza alınır? Direkt kırtasiye mi, büyük marketler mi yoksa internet mi?![]()
Bilmiyorum aşko ben hep normal kırtasiyeden aldımKukrim Bilir bence ,aşkoooo
Dil çubuğu ne kurban olduğumOğlum 8. Sınıfa gidiyor. O anaokuluna giderken yani 9 yıl önce kırtasiye malzemeleri 400 tl tutmuştu.
Aslında bunların hepsi anaokulu da lazım oluyor.Ama hepsi çok pahalı
Nevşehir'de geldiğimizden beri 4 defa dil çubuğu aldım. Altıüst 3-4 ay okula gitti. Her paketi 25-30 liraBenim kırtasiye malzemelerine ilgim var. Bugün renkli desenli grafon kağıdı sordum. 145 lira yazıyordu. Kadın emin olmadı teki mi paketi mi
Allah yardımcınız olsun.
Hangi sağlık ocağı bu, başka ne diye tarif edilir orası?Karataşta sağlık ocağının çaprazında büyük bir yer vardı. Benim evin karşısıBir milyoncu tarzı
Orada uygun ve her şey oluyordu. Hala var mı bilme
![]()
Doktorlar diyor ya hani aaaa de bakayım yavrum diye sonra çubukla dili tutuyorlar o çubuk işteDil çubuğu ne kurban olduğum
O değildir herhalde diye düşündüm oysaki.Doktorlar diyor ya hani aaaa de bakayım yavrum diye sonra çubukla dili tutuyorlar o çubuk işte![]()
Taa kendisiO değildir herhalde diye düşündüm oysaki.![]()
Dondurma çubuğu renkli olandanDil çubuğu ne kurban olduğum
Sağlıkçılar Sağlık OcağıHangi sağlık ocağı bu, başka ne diye tarif edilir orası?![]()
Ne yapıyordun onunla?Dondurma çubuğu renkli olandan![]()
En son köprü yaptık birde özel insanlar için kupa(çay) birde kovadan örgü örme aparatıNe yapıyordun onunla?
Tamam aşkomBilmiyorum aşko ben hep normal kırtasiyeden aldım![]()
Doktorlar aç ağzını deyip aaaaaaa yapıp ağzına sokuyo yaDil çubuğu ne kurban olduğum