Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Kreşteyken böyle şeylerle hiç uğraşmamıştık, keşke burada da öyle olsaydı. 😐 Bunlar nedir ya, bir sayfa daha var. Yarı özel anaokulu bu. Nereden alsam, nasıl başlasam bilemedim.
Oğlum 8. Sınıfa gidiyor. O anaokuluna giderken yani 9 yıl önce kırtasiye malzemeleri 400 tl tutmuştu.
Aslında bunların hepsi anaokulu da lazım oluyor. 🙈Ama hepsi çok pahalı😏
Nevşehir'de geldiğimizden beri 4 defa dil çubuğu aldım. Altıüst 3-4 ay okula gitti. Her paketi 25-30 lira🤷Benim kırtasiye malzemelerine ilgim var. Bugün renkli desenli grafon kağıdı sordum. 145 lira yazıyordu. Kadın emin olmadı teki mi paketi mi🤣
Allah yardımcınız olsun.

Kreşteyken böyle şeylerle hiç uğraşmamıştık, keşke burada da öyle olsaydı. 😐 Bunlar nedir ya, bir sayfa daha var. Yarı özel anaokulu bu. Nereden alsam, nasıl başlasam bilemedim.
Karataşta sağlık ocağının çaprazında büyük bir yer vardı. Benim evin karşısı😁Bir milyoncu tarzı☺️Orada uygun ve her şey oluyordu. Hala var mı bilme🤔

Oğlum 8. Sınıfa gidiyor. O anaokuluna giderken yani 9 yıl önce kırtasiye malzemeleri 400 tl tutmuştu.
Aslında bunların hepsi anaokulu da lazım oluyor. 🙈Ama hepsi çok pahalı😏
Nevşehir'de geldiğimizden beri 4 defa dil çubuğu aldım. Altıüst 3-4 ay okula gitti. Her paketi 25-30 lira🤷Benim kırtasiye malzemelerine ilgim var. Bugün renkli desenli grafon kağıdı sordum. 145 lira yazıyordu. Kadın emin olmadı teki mi paketi mi🤣
Allah yardımcınız olsun.
Dil çubuğu ne kurban olduğum

Karataşta sağlık ocağının çaprazında büyük bir yer vardı. Benim evin karşısı😁Bir milyoncu tarzı☺️Orada uygun ve her şey oluyordu. Hala var mı bilme🤔
Hangi sağlık ocağı bu, başka ne diye tarif edilir orası? 🤔

Ne yapıyordun onunla?
En son köprü yaptık birde özel insanlar için kupa(çay) birde kovadan örgü örme aparatı🤣Hatırladıklarım😁
Bak bugün matematik öğretmeni çarpan sayısı afişi istemiş.Renkli A4 ler mukavva ile afiş yaptık. 🤷İşin özü sadece anaokulunda kullanılmıyor.

Back