Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiEv Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri
Sağ ol aşkom Beslenme hazırlıkları başladıBenimkiler 4-5 e kadar dışarıdalar Aynen bende 7 civarı kalkıyorum. Ama bugün tekrar uyandım. Yarın abimin eşi İstanbul 'dan bize gelecek Artık yatmam daha zor
Sağ ol aşkom Beslenme hazırlıkları başladıBenimkiler 4-5 e kadar dışarıdalar Aynen bende 7 civarı kalkıyorum. Ama bugün tekrar uyandım. Yarın abimin eşi İstanbul 'dan bize gelecek Artık yatmam daha zor
İnsanların çocukları var, yetmezmiş gibi bir de kurabiye yapıyorlar. Ben sabah yataktan kalkıp işe zor gidiyorum, bunlar bir de sunum yapıyorlar. allahım hiç kıskanmadım. Sen konuyu biliyorsun amin
Görmemiştim valla etiketini alsemim aynen ben uykusuzluga falan alıstıgım için dinlenmek bana şüks geliyor ondan hep bişeyler yapıyorum biyerlere gidiyorum gözlerim acık uyurum mesela ben
İnsanların çocukları var, yetmezmiş gibi bir de kurabiye yapıyorlar. Ben sabah yataktan kalkıp işe zor gidiyorum, bunlar bir de sunum yapıyorlar. allahım hiç kıskanmadım. Sen konuyu biliyorsun amin
Çok daha güzelleri olacak bitanem üzülme diyemem elbette kolay değil hatıralar var içinde,ilk önceliğin ailenin sağlığı ve huzuru olsun ev nasılsa gene olacak