Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Robot süpürge var. Diğeri de var. Gittiğim yerde açarım dedim. 🥲 Alınacakların birazını aldım. Gidincede alınacaklar var. Hepsi bir araya gelmesin dedim. Malum hergün zamlanıyor. 17 ye almıştım
Doğru çok mantıklı. Ben de bu mantıkla kahve makinesi aldım, kutudan yeni çıkardım. Orada duracağına gözümün önünde dursun dedim hala kullanamadım.

Bu Dyson’ı da kaçak aldım deme. 🥹

Doğru çok mantıklı. Ben de bu mantıkla kahve makinesi aldım, kutudan yeni çıkardım. Orada duracağına gözümün önünde dursun dedim hala kullanamadım.

Bu Dyson’ı da kaçak aldım deme. 🥹
Ne kaçağı kız😂 Trendyoldan aldım 😒
Bugün aldığın yarın zamlı oluyor. Her aldığımın eski yeni fiyat karşılaştırması yapıyorum. Öyle bile kar ediyorsun gibi oluyor ama yalan tabi. Durdurağı yok. Telefonu da bayiden almıştı eşim kaçak değil 🤪 Senin ne oldu Almanya dan alacaktın 14 pro 🤓

Ne kaçağı kız😂 Trendyoldan aldım 😒
Bugün aldığın yarın zamlı oluyor. Her aldığımın eski yeni fiyat karşılaştırması yapıyorum. Öyle bile kar ediyorsun gibi oluyor ama yalan tabi. Durdurağı yok. Telefonu da bayiden almıştı eşim kaçak değil 🤪 Senin ne oldu Almanya dan alacaktın 14 pro 🤓
Vazgeçmiştim, sonra da açtırmaya zam geldi zaten. 😁 Kulaklığı kaçak almıştın ondan şey ettim. Ah yolum oralara bi düşse var yaaaaaaa

Doksanlar Türkçe pop eşliğinde devamke :KK76:
A94048C5-30EC-4957-BD5B-F56BB98A779A.jpeg

X