- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım haftaya beybiASSOSyal hani kurabiye
Farklı bir şey gelecek gibi hissediyorumSanırım haftaya beybi
Evet çok haklisinFarklı bir şey gelecek gibi hissediyorum
Bendekide sadece yayılıyor kukriskom,çiçek açacak gibi durmuyor hiç normal vitamin dene istersen aspirinde çiçeklere kullanan vardı ama o ne içindi tam cikartamiyorum şuanSosyalim ya telgraf çiçeğim biraz kendinden geçer gibi oldu sanki canlandırıcı birşey var mı onun için ASSOSyal
Böyle bir şey buldum kukrisimSosyalim ya telgraf çiçeğim biraz kendinden geçer gibi oldu sanki canlandırıcı birşey var mı onun için ASSOSyal
Aslında var evde bir tane çiçekli bitkiler için o olur mu acaba onaBendekide sadece yayılıyor kukriskom,çiçek açacak gibi durmuyor hiç normal vitamin dene istersen aspirinde çiçeklere kullanan vardı ama o ne içindi tam cikartamiyorum şuan
Bütün gece oynadık aşko ahahahahahah plan yapiyore,ben plansız yaşayamam biliyorsunAşkom hala kınada
Aşko artık bugün düğün sabahı olması lazım oraya geçBütün gece oynadık aşko ahahahahahah plan yapiyore,ben plansız yaşayamam biliyorsun
O zaman gel ,kuaföre gidelim, geç kalacağız Hadi aşkoooAşko artık bugün düğün sabahı olması lazım oraya geç
Haydişş geçerken nevoşu alırızO zaman gel ,kuaföre gidelim, geç kalacağız Hadi aşkooo
Hadi ,kuaförü de delirtelim askoHaydişş geçerken nevoşu alırız
O iş biz deHadi ,kuaförü de delirtelim asko
Çok eğleneceğukO iş biz de
Koçlara bu ay düğün görünüyor bilemiyorum Şaka ile birlikte uğurlamayalım seniÇok eğleneceğuk
Benim her işim böyle aretim ,şaka yaparken gerçek oluyor ,dur bakalım.Koçlara bu ay düğün görünüyor bilemiyorum Şaka ile birlikte uğurlamayalım seni