• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev yapımı dergilik :)))

Ellerine sağlık çok hoş olmuş,dışına kapladığın kendiliğinden yapışan kaplardan mı canım hatta dergiliğine de ev dekorasyonuna uygun bu tarz desenli kapla kaplayaurbilirsin o da çok hoş olmş eğer kaplanabilirse bende dergilikten yapmayı düşündüm çok ta şık olabilir:34:

Ellerine sağlık çok hoş olmuş,dışına kapladığın kendiliğinden yapışan kaplardan mı canım hatta dergiliğine de ev dekorasyonuna uygun bu tarz desenli kapla kaplayaurbilirsin o da çok hoş olmş eğer kaplanabilirse bende dergilikten yapmayı düşündüm çok ta şık olabilir:34:

teşekkür ederim canım :54: yapışkanlı kağıttan canım dergilik kardeşimin sade istedi beyfendi :34:
büyük boy mukavvadan 1 tane çıkıyo canım aklında olsun :40:

çok orjinal olmuş ama mukavvayı kaplasan daha estetik durmazmı..mesela ahşap desenli bi kaplık veya yapışkanlı folyo.. sanki orjinali ahşap gibi durur ne dersin..

çok orjinal olmuş ama mukavvayı kaplasan daha estetik durmazmı..mesela ahşap desenli bi kaplık veya yapışkanlı folyo.. sanki orjinali ahşap gibi durur ne dersin..

zevk tamamen kardeşimin dergiliği o kullandığı için bi de kitaplığına uygun onu bulmuştuk onlarda yapışkan folyo.kutularda bende öle desen seviorum 2 tanesi 4 yıllık ünv notlarımı topladı resmen :52::52:

kızlar dün uğraştım yaptım :32:
kardeşimin dergileri vardı ve kuşe kağıt olduğu için sabit durmuyolardı.ilk başta satın almak istedim ve b uyaptığımın plastiği 1 tanesi 9 tl dediler.bende 3 tane alıp 27 tl vermektense.toplam 4 tlye 3 tane mukavvadan yaptım :32:
güzelde oldu galba sizlede paylaşmak istedim :7:
Eki Görüntüle 299571 Eki Görüntüle 299572

Çok akıllıca bir fikir tebrik ederim sizi..

py6b.jpg

Cok güzel olmus. Yapim asamasinida koysaydiniz bende yapmak isterdim canim.

Back
X