• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev yapımı butik kurabiye siparişi alınır,hem de çok uygun fiyata..

Derin'in bebek kurabiyeleri hosgeldın Derinn ♥
$IMG_0133 - Kopya.JPG
$IMG_0134 - Kopya.JPG
$IMG_0135 - Kopya.jpg
$IMG_0137 - Kopya.JPG

Ben de Eylül'ün 28'ine nişan kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum:16:

Merhaba kknin guzel hanımlari uzun suredir insan modelleme egitiminde oldugum icin takip edemedim yakinda guzel figurlerimiz pastalarimiz kurabiyelerimizle karsinizda olacagim :)

uzun zamandır paylaşım yapamıyorum hanımlar insan modelleme dersleri alıyorum , çalşıyorum yogun tempodayız size oncelikle modelleme çalışmalarımı paylaşmak istedim :)
$574519_391653114267563_988526900_n.jpg
$1000952_400128160086725_914926172_n.jpg
$1174676_395167710582770_1892082526_n.jpg
$1184780_391652654267609_2052789963_n.jpg

Henüz kurabiyeleri almadım ancak alışveriş konusunda inanılmaz güvenilir biri.
İki kere yaptığım eft sonucu biraz uğraştırdım ama:9: fazla yatan para geri hesabıma gönderildi.
Kurabiyeler de eminim ki çok güzel olacak:16:

mrb şaheserlerinize bayıldım şaheser diyorum çnk hepsi birbirinden farklı sanat eseri gibi maşllah becerenize mahiretliğinize rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin özelden msj atamıyorum bunların hepsini gördüm hepsinden canım çekti :)) eşimin ay sonunda doğum günü var mesela ona bir pasta yaptırmak istiyorum yanında bir tane büyük bir kurabiye olabilir birde yaklaşan bir doğumum var onun içinde kurabiye fiyatlarını öğrenmek istiyorum geri dönüş yaparsanız çok sevinirim yanlız en uygunundan olsun malum masraf aylarına girdik :)))))))

bunlardan bende istiorummmm nasıl sipariş verebilirim ????

mrb şaheserlerinize bayıldım şaheser diyorum çnk hepsi birbirinden farklı sanat eseri gibi maşllah becerenize mahiretliğinize rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin özelden msj atamıyorum bunların hepsini gördüm hepsinden canım çekti :)) eşimin ay sonunda doğum günü var mesela ona bir pasta yaptırmak istiyorum yanında bir tane büyük bir kurabiye olabilir birde yaklaşan bir doğumum var onun içinde kurabiye fiyatlarını öğrenmek istiyorum geri dönüş yaparsanız çok sevinirim yanlız en uygunundan olsun malum masraf aylarına girdik :)))))))

Allah razi olsun cnm o kadar mutlu ettin ki beni rabbim bu guzel temennilerin dualarin on katini sana ailene versin :) buradan ozelden mesaj atabilirsin cnm yada faceten ...ulasirsan ordan da görüşebiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back