• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev yapımı butik kurabiye siparişi alınır,hem de çok uygun fiyata..

Anlaştık o zaman :) küçük bi kardeşim var cupcakeler bana çıkarsa barbie temalı yaparız:9::9:

seve seve yaparım canım bakalım çıkarsa,hiç barbieli yapmamıştım cupcake bence kardesın 6sını yıyemez , 6 tanesını sevdicegine ask temalı yapalım :P

seve seve yaparım canım bakalım çıkarsa,hiç barbieli yapmamıştım cupcake bence kardesın 6sını yıyemez , 6 tanesını sevdicegine ask temalı yapalım :P

sonradan aklıma geldi evet 6 öyle 6 öyle olur iki tarafı da mutlu etmiş olurum :) Amaaaan bende sanki çıktı bana da :27:

bebek mevlutu için ensar efeye hazıladıgım kurabiyeler :)
BUNLARI AYNI ZAMANDA ETİKETLİ KÜÇÜK KAVANOZLARA DA HAZIRLAYABİLİRİM KIZLAR SEVGİLER :)
$13.05.jpg

Nilgün hanımın 50.yas dogum günü için sürpriz kurabiyeler yarın yola cıkacak..
Herkese mutlu bir hafta geçirmesini dilerim...
$1132.jpg
$7889.jpg
$46565.jpg
$ö554.jpg

Seda hanımın dogum gunu cupcakeleri : gül kokulu,bitter parçalı ve sürpriz cıkolata fındıklı :)
$ml1.jpg
$ml2.jpg
$ml5.jpg

murat beyın hem mezunıyeti hem de dogum gunuydu, böyle bir sey cıktı ortaya bence cok guzel oldu :17:
$ins - Kopya.jpg
$insss - Kopya.jpg

Herkese merhabalar :)
Hatice Hanımın annesı ıcın yapmıs oldugum pastayı paylaşıyorum bugun size :)
Hatice hanımın annesının adını bılemedıgımden bu postumun adı 'Canım Annem Pastası ' olsun ..
$htc (1) - Kopya.jpg
$htc (2) - Kopya.jpg
$htc (3) - Kopya.jpg

Kızlar oncekı gönderimde Murat beyın ınsaat temalı pastasını paylaşmıştım, bunlar da Murat beyın mezunıyet kurabiyeleri :)
$222246 - Kopya.jpg
$vcvc - Kopya.jpg

kızlar söz nişan veya düğün için bu şekilde kutulama yapabilme seceneğimiz mevcuttur , :30:
$21322_284962494974342_287144285_n.jpg

Kızlar çekiliş yapmıstım yakın zamanda hatırlarsanız bugun kazanan takıpçimizin cupcakeleri yola cıktılar, gül kokulu tarcınlı ve cıkolatata parcacıklı :)
$cc - Kopya.jpg
$cndkf - Kopya.jpg
$vcc - Kopya.jpg
$vvcc - Kopya.jpg
$vvccc - Kopya.jpg
$vvmcm - Kopya.jpg

Back