• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev yapımı butik kurabiye siparişi alınır,hem de çok uygun fiyata..

Canım annem kurabıyesi ♥
$gll - Kopya.jpg
$IMG_00412 - Kopya.jpg

çekilişim sonucunda cupcake kazanan takipçimizin hediyeleri yola çıktılar şimdiden afiyet olsunlar efendim :)
UMarım sizler de begenırsınız :)

$1b - Kopya.jpg
$2b - Kopya.jpg
$3b - Kopya.jpg
$4b - Kopya.jpg
$5b - Kopya.jpg
$6b - Kopya.jpg
$7b - Kopya.jpg

bende sözüm için 50 adet yaptırmayı düşünüyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim. bide ne kadar süre önceden sipariş vermem gerekir :)

bende sözüm için 50 adet yaptırmayı düşünüyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim. bide ne kadar süre önceden sipariş vermem gerekir :)

bu donemde canım yogun bir talep oldugundan en gec 1bucuk 2 hafta kala sipariş verebilirsin,
sanırım bugun görusmustuk degil mi çok ısterdim söz kurabiyelerini yapmak tekrar hayırlı olsun allah tamamını erdirsin :)

yenı anne olan Elif hanıma koltuk pasta yaptık :) onundekı puf ve koltugun tamamı çikolatalı pasta :)
$IMG_0113.jpg $IMG_0114.jpg
$IMG_0115.jpg $IMG_0118.jpg
$IMG_0119.jpg $IMG_0120.jpg
$IMG_0123.jpg

uzun süredir takip ediyorum yaptıklarını :3: hepsi çok güzeller, özelden yazamıyorum canım hala mesaj hakkım olmadığı için ve bu ağustos sonu nasip olursa evde nişan yapmayı düşünüyorum ve böyle akılda kalıp hatıra olabilecek minik hediyeler vermek istiyorum konuklara, aile arasında en fazla 30- 35 kişiden oluşacak bir tören olacak ve uygun olursan önereceğin küçük şık kutularda kurabiye, kolonya vb şeylerden oluşan gibi hediyeler sipariş vermek istiyorum :17:
nasıl irtibat kurabiliriz acaba yardımcı olabilir misin detaylar hakkında ?

uzun süredir takip ediyorum yaptıklarını :3: hepsi çok güzeller, özelden yazamıyorum canım hala mesaj hakkım olmadığı için ve bu ağustos sonu nasip olursa evde nişan yapmayı düşünüyorum ve böyle akılda kalıp hatıra olabilecek minik hediyeler vermek istiyorum konuklara, aile arasında en fazla 30- 35 kişiden oluşacak bir tören olacak ve uygun olursan önereceğin küçük şık kutularda kurabiye, kolonya vb şeylerden oluşan gibi hediyeler sipariş vermek istiyorum :17:
nasıl irtibat kurabiliriz acaba yardımcı olabilir misin detaylar hakkında ?

canım ozelden irtibat ve bilgi veriyorum hemen :3:

Back