Ev yapımı butik kurabiye siparişi alınır,hem de çok uygun fiyata..

Anlaştık o zaman :) küçük bi kardeşim var cupcakeler bana çıkarsa barbie temalı yaparız

seve seve yaparım canım bakalım çıkarsa,hiç barbieli yapmamıştım cupcake bence kardesın 6sını yıyemez , 6 tanesını sevdicegine ask temalı yapalım

seve seve yaparım canım bakalım çıkarsa,hiç barbieli yapmamıştım cupcake bence kardesın 6sını yıyemez , 6 tanesını sevdicegine ask temalı yapalım

sonradan aklıma geldi evet 6 öyle 6 öyle olur iki tarafı da mutlu etmiş olurum :) Amaaaan bende sanki çıktı bana da

bebek mevlutu için ensar efeye hazıladıgım kurabiyeler :)
BUNLARI AYNI ZAMANDA ETİKETLİ KÜÇÜK KAVANOZLARA DA HAZIRLAYABİLİRİM KIZLAR SEVGİLER :)

Nilgün hanımın 50.yas dogum günü için sürpriz kurabiyeler yarın yola cıkacak..
Herkese mutlu bir hafta geçirmesini dilerim...

Seda hanımın dogum gunu cupcakeleri : gül kokulu,bitter parçalı ve sürpriz cıkolata fındıklı :)

murat beyın hem mezunıyeti hem de dogum gunuydu, böyle bir sey cıktı ortaya bence cok guzel oldu

Herkese merhabalar :)
Hatice Hanımın annesı ıcın yapmıs oldugum pastayı paylaşıyorum bugun size :)
Hatice hanımın annesının adını bılemedıgımden bu postumun adı 'Canım Annem Pastası ' olsun ..

Kızlar oncekı gönderimde Murat beyın ınsaat temalı pastasını paylaşmıştım, bunlar da Murat beyın mezunıyet kurabiyeleri :)

kızlar söz nişan veya düğün için bu şekilde kutulama yapabilme seceneğimiz mevcuttur ,

Kızlar çekiliş yapmıstım yakın zamanda hatırlarsanız bugun kazanan takıpçimizin cupcakeleri yola cıktılar, gül kokulu tarcınlı ve cıkolatata parcacıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…