ev ve ofis temizlik işi arıyorum

aplee

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
5
0
16
İstanbul
merhaba hanımlar 34 yaşındayım istanbul avrupa yakasında oturuyorum 1 kızım var ve kreşe bırakıp almam gerektiği için sürekli bir işte çalışmak zor benim için günlük temizlik işinin esnekliği biraz daha olduğu için istiyorum ve temizlik konusunda titizimdir. acil olarak işede ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba canım. BEnde istanbul avrupa yakasında oturuyorum. Beşyüzevlerde bir polikliniğe lazer epilasyona gidiyorum. En son oradaki ablayla konuşmuştuk temizlik için eleman aradıklarını söylemişti 800le başlatıyorlarmş deneme süresinden sonra sigorta yapıyorlarmş. Bi görüş derim. Beşyüzevler nexus güzellik merkezi. 0212 535 05 53

teşekkür ederim ilğinize ama günlük olursa benim için daha uygun haftasonu olmaması için kızımı bırakcak kimsem yok ama arıyacağım belki haftasonu olmaz.

eğer sana yakınsa semt olarak bi ara konuş derim. Çünkü zaten tek eleman çalıştırmıyorlar 2 eleman alıyorlar. 3 katlı bi yer çünkü. haftasonu gelemeyeceğini söylersn görüşmek isterlerse görüşürsün. şansını dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…