Ev üstüne Ev.

benim bekarken aldığım evim var annemlere çok yakın..
onada eşim hiç razi gelmedi.. o evi de kiraya verdik..
bende görümcemin evinde oturmak istemiyorum eşim istemediğimi biliyor mecbur oturuyorum içim hiç sinmeyerek.
gitsek burdan desem yanaşmiyor aralarimiz iyi şu anda. fakat yarin öbür gün sorun olacak diye korkuyorum. anlamiyor işte eşim beni

Kredi çekip üst katı yaptırıncaya kadar bitmiş ev alın daha uygun olur nereden baksan bir ev parası harcanacak,kaba inşaatı bitmekle olmaz içinin ince işleri bile bir dünya para tutacak.Hem belediye tekrar 1 kat çıkmaya izin veriyor mu buda önemli,ayırca tapuda sorun çıkabilir bunların iyi araştırılması gerek.

Tüm bu tartışmalar olurken karışmayın, kendileri halletsinler siz kötü olursunuz.
Evinizide yaptırın çıkın yukarı kapınızı kapatın bırakın kim ne yaparsa yapsın.
Sırf çocuğa bakıcaklar diye de kendini ezdirme sakın.

Bence kat falan çıkmayın kendiniz.

Kat çıkabildiğinize göre imarda falan peoblem yok ozaman verin müteahite 3 daire size versin gerisini kendi alsın

Hem cebinizden para çıkmaz hemde bebekle o işlerle uğraşmazsınız

veriyor tabi bi kat yaptırma hakkımız var.
kp satiş yapacak. biliyorum çok masraf çikicak.;kv çikmasaydi üst kata valla içini her istediğimiz döşeyecektim görümcemin evi diye hiç bişey yapamiyorum maalesef görümcemin diye evi de sevmiyorum.. ev güzel de balkonlu istiyorum işte

yok müteahitli inşaatli degil.. ev çook önceden yapılmış üç kat yapma hakkımız var bi katimiz kaldi onu da biz yapcaz..

sıfırdan ev yapmak daha maliyetli kredi çekip kendi evinizi alın
sifirdan degil arsada degil.. yapılmış bir ev.
üst kat boş. demir tuğla beton çimento pencere kapı masrafi çikicak sadece..ustayla beraber 50 bin istiyolar bunlardan.

sifirdan degil arsada degil.. yapılmış bir ev.
üst kat boş. demir tuğla beton çimento pencere kapı masrafi çikicak sadece..ustayla beraber 50 bin istiyolar bunlardan.
Sadece kapı-pencere ile bitmiyor ki.Fayans-parke-mutfak dolapları-vestiyer-banyo için klozet-el yıkama lavabo-çeşme bataryaları-duşakabin-kornişler-boyalar Aydınlatma sistemi bir sürü masraf çıkıyor.

Yanlış mı hatırlıyorum. . Sizin eviniz annenizgille aynı apartmandaydı. Eşiniz sattırmaya çalışıyordu. Sizde oraya taşınmak istiyordunuz.

Ben eşinizin yerinde olsam kız kardeşim kovsa barışsam bile ölsem o apartmanda oturmam evde yaptırmazdım.

Bide siz eşinize güveniyor musunuz? O kadar masrafın altına gireceksiniz yarın bir gün Allah korusun bişi olsa aile apartmanı diye ne oturabilirsiniz ne de satabilirsiniz..

Çok ısrar ediyorlarsa ozaman onlarda yardımcı olsunlar yapsınlar evi Allah Allah

Sadece kapı-pencere ile bitmiyor ki.Fayans-parke-mutfak dolapları-vestiyer-banyo için klozet-el yıkama lavabo-çeşme bataryaları-duşakabin-kornişler-boyalar Aydınlatma sistemi bir sürü masraf çıkıyor.
onlari yavaş yavaş... oturma ruhsatı alma süresi 5 yıldır 5 yıl içinde zar zor biter.
annemle ayni apartmanda degiliz ama bi sokak yani hemen hemen...
eşim annem hergün bana gelir diye gitmiyor. :) kaynanam hergün bana gelmez çikip evi gözetmez 2,5 yıllık evliyim bugüne kadar yapmadi.
eşimle görümcem barişti.. yapmasam da olur yapsam da olur diyo. ev hazir ya görümcemin evinde senelerce oturacak da degilim.. kaynanam çikmasaydi o evi oturacaktik çikmiş daha evlenmeden önce.. balkonlu ev istemiş özenmiş işte napsin.. üçnücü kata (zemini sayılırsak ikinci) çikmayı düşünüyordum bu olanlardan sora kafam karişti eşim vazgeçti kardeşiyle kavga edince. çok düşündüm iki gündür acaba dedim ilerde sorun yaşayacak miyim???

Çok ısrar ediyorlarsa ozaman onlarda yardımcı olsunlar yapsınlar evi Allah Allah
çatıyı beraber yapcaklar babamla. çatı parasini veremem dedim eşime çok istiyolarsa kendileri yapsinlar dedim bende..
onlarin da borçlari var borç bitti mi yine borç yapıyolar hiç para kalmiyor.
kv doğalgaz istedi yaptırdılar. çok yeni oldu henüz..
bi sürü borç ödüyolar. oğlundan para mara isteyemiyolar.. ben varim çünkü güvenip de yapmasaydi alla alla.

şahsen tapusu üzerimde olmayan daire masrafına girmem. belki görümce beğenir, ister, kp zemini size, 3. katı kızına yapar. insanlar belli olmaz.
kafası kızınca evinden kovan görümce üst kata göz koyabilir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…