evet sorun olmasindan korkuyorum ilerde sorun olabilir mi yapsak mi bilmiyorum.Neden aralarinda sorun olsun? Onun hakki oldugu kadar eşinizinde hakkı ordan bir daire sahibi olmak. Anne,baba onayliyorsa ve görümceninde evi hazırsa derdi ne? Tam olarak sizinde derdinizi anlayamadim. Üst kata ev yaptirirsaniz sorun olmasindanmi korkuyorsunuz? Üstelik herkes onaylamisken?
eltim yok eşimgil iki kardeşi.Ha tabi kayinvalide görümce sonralardan eltilerde eklenir hazirsan ayni apartmanda oturmaya o zaman yaptirin ama sorun yasarsiniz 99%
eltim yok eşimgil iki kardeşi.
tapu kayınbabamin üstüne oğluna satiş yapacak o şekilde olabiliyor.arazi tapuda kimin adına
hadi üçüncü kat çıkalım nasıl olacak
orada imar var mı izin alındı mı
sonuçta hepsi bittiğinde de tapuda kat mülkiyeti kurulabilecek konumda mı yoksa toplu olarak tapu kalacak mı
bunları bir araştırmanız lazım
yalnız ben cidden anlamadım üst eşinin kv ve kızı oturuyor altta siz oturuyor ama görümcenin diye içini yapmıyorsunuz
başka çocuk var mı
üçüncü kata gerçekten gücünüz yeter mi
yani paylaşımı değişseniz üst görümcenin alt sizin olsa istediğiniz gibi içini yapsanız
zaman geçince paranız olursa da üst katı çıksanız
zaten bebek geliyor, geçim sıkıntınız var üst kat işi sizi yıpratır gibi geldi bana uzaktan bir göz olmama rağmen
evet aynen mecburum bi yerede gidemiyorum. çalışıyorum bide. bebegimi onlar bakacak.Kredi çekip evinizi yaptırın hemen bence madem çocuklarınıza bacaklar biyere gidemeyeceksiniz mecbursunuz böyle yasamaya
kp yok olduğu nerden okudun? kp var :)iki kardeş iki ev var
anladığım kadarı ile kp yok
kv var sadece kızı ile oturuyor
yani kız evlenip kendi evine geçerse kv ne olacak mı diyorsunuz
kız ben evlendim çıkın evimden gidin annemle oturun der mi size
tapu kayınbabamin üstüne oğluna satiş yapacak o şekilde olabiliyor.
hiç yapmam yapmadim içini..
maalesef çikamiyoruz.Evi yaptırıp kiraya verip siz de kiraya çıksanız?
Hem uzak olmak iyidir
kp yok olduğu nerden okudun? kp var :)
görümcem bekar şu anda.. tapu kp üzerinde. ve evi bölüşecegiz biz hepsini.kp sağ o zaman
oğluna satış yaparsa o iş sakat olur bir
ayrıca bu evler tapuda tek tek mi
kat irtifakı var mı
üste yapılacak olanın imar durumu vs
şimdi anladım üç aile ve iki ev var diyorsunuz
görümce ben kendi evime geçerin derse biz ne yaparız diyorsunuz
yaptırın o zaman üst katı geçin oturun da bu sizi yıpratır mı maddi olarak onu biraz tartın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?