ev temizlik işi arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi zkbkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zkbkc

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul içinde evlere temizliğe gelebilirim. İhtiyacı olanlar lütfen msj atsın. Asla pişman olmazsınız. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :Saruboceq:

merhaba evim ümraniye civarında ilgilenirsen xxxxxxxxxxxxx numaram

Son düzenleyen: Moderatör:
canım keşke numaranı özelden gönderseydin..

merhaba değerli arkadaşlar istanbul avrupa yakasında gündüzlü çalışabileceğim ev işi arıyorum üniv mezunu iki çocuk annesi sorumluluk sahibi biriyim.

ben de ümraniyede oturuyorum ve temizlik işine ihtiyacım var eğer lazınsa görüşmek isterim

cevizlibağ tercüman sitesindeki ofisimize temizlik işi için gelebilirmisiniz irtbat tel xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar göztepedeyim. ütü ve evin genel temizliği için uygun fiyatlı çalışabilecek bir bayana ihtiyacım var. eşyam da azdır. ilgilenenler msj atsın lütfen

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul içinde evlere temizliğe gelebilirim. İhtiyacı olanlar lütfen msj atsın. Asla pişman olmazsınız. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :Saruboceq:

evim tarabya da. eğer hala geçerli ise telefonunu bildirir misin?

summer78, kediciğim, lamalreadypink, ddyyllaa, emnkbs benim de ihtiyacım var eğer hala bulamadıysanız sizlerle görüşmek isterim özel msj yazamıyorum özel msj olarak mail adresinizi yazarsanız görüşebiliriz. saygılar..

Merhaba arkadaşlar,

MRB OSKAR TEMİZLİK ŞİRKETİMİZE BAYAN TEMİZLİK ELEMANLARI ARIYORUZ

SSK+MAAŞ+YEMEK

İLGİLENENLERİN:0212 854 08 51 /0555 992 83 61

ŞİRKET YÖNETİCİSİ:ESRA HANIM

OSKAR YÖNETİM HİZMETLERİ

Evim çengelköyde,eşim ve ben çalışıyoruz, 11 yaşında 1 oğlum var,haftaiçi 3 gün ev işi ve yemek yapacak düzenli çalışacak bayan yardımcı arıyorum.İlgilenenlerin kafalarındaki ücreti de belirterek msj yazmalarını rica ediyorum.

Merhaba; Avcılarda oturuyorum, temizlik ve ütü yapabilecek birini arıyorum. Haftada bir kez 9,00 ile 14,00 saatleri arasında çalışılsın istiyorum.

merhaba hala arıyormusunuz acaba ben talibim bu işe ümraniyede oturuyorum yarım 50 tam 100 çalışıyorum

Merhaba arkadaşlar,

Selam, istanbulun neresindesin? Bakırköy senin için uygun mu?

Beril_m, nerde oturuyosun? Bayramdan sonra görüşelim, anlaşırsak ben alabilirim temizlik..

merhaba,
ben haramidere tarafında oturuyorum(torium), ayda 2 defa yarım gün çalışacak bir bayan arıyorum. memnun kalırsak annemde aynı kişiyi çağırabilir. Özelden mesaj atarsanız ayrıntıları konuşuruz. arife sabahı istiyordum ama geciktim sanırım..

Merhabalar Maltepe civarında ikamet ediyorum,
Haftada bir gelip sadece yemek yapacak bayan arıyorum..Buzluga atıp bir haftada tüketmeyi düşünüyoruz..
Temizliğe gelen biri var ama yabancı ,yemekleri güzel olmuyor o yüzden Türk bir bayan istiyoruz..
6.5 aylık hamileyim ve ağırlaşınca yemek sorun haline gelsin istemiyorum..

merhaba ilanınızla ilgileniyorum size özelden mesaj gönderdim.Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…