Z
zkbkc
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zkbkc
-
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul içinde evlere temizliğe gelebilirim. İhtiyacı olanlar lütfen msj atsın. Asla pişman olmazsınız. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul içinde evlere temizliğe gelebilirim. İhtiyacı olanlar lütfen msj atsın. Asla pişman olmazsınız. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :Saruboceq:
Evim çengelköyde,eşim ve ben çalışıyoruz, 11 yaşında 1 oğlum var,haftaiçi 3 gün ev işi ve yemek yapacak düzenli çalışacak bayan yardımcı arıyorum.İlgilenenlerin kafalarındaki ücreti de belirterek msj yazmalarını rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar,
summer78, kediciğim, lamalreadypink, ddyyllaa, emnkbs benim de ihtiyacım var eğer hala bulamadıysanız sizlerle görüşmek isterim özel msj yazamıyorum özel msj olarak mail adresinizi yazarsanız görüşebiliriz. saygılar..
Merhabalar Maltepe civarında ikamet ediyorum,
Haftada bir gelip sadece yemek yapacak bayan arıyorum..Buzluga atıp bir haftada tüketmeyi düşünüyoruz..
Temizliğe gelen biri var ama yabancı ,yemekleri güzel olmuyor o yüzden Türk bir bayan istiyoruz..
6.5 aylık hamileyim ve ağırlaşınca yemek sorun haline gelsin istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?