Yorgun Ama azimli Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 378 78 318 26 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yorgun #1 Merhabalar. Hafta ici calistigim bir isim var ama cocuklar okuyor ev kirasi derken yetismiyor. Onun icin hafta sonlari ev temizligine gitmek istiyorum. Nerden nasil bulurum temizlik yaptiracak birilerini bilmiyorum birde ucretleri ne kadar?
Merhabalar. Hafta ici calistigim bir isim var ama cocuklar okuyor ev kirasi derken yetismiyor. Onun icin hafta sonlari ev temizligine gitmek istiyorum. Nerden nasil bulurum temizlik yaptiracak birilerini bilmiyorum birde ucretleri ne kadar?
cakyaz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2013 986 281 123 26 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yorgun #2 Benim yasadigim sehirde degisiyor 70/175 tl arasi yaptirilan ise gore galiba.bir kac eve giderseniz ztn ondan ona tavsiye seklinde sizi arayan olur
Benim yasadigim sehirde degisiyor 70/175 tl arasi yaptirilan ise gore galiba.bir kac eve giderseniz ztn ondan ona tavsiye seklinde sizi arayan olur