Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim benim.❤❤öyle tabi hayırlısı buymuş kazanan arkadaşlari tekrardan tebrik ederim,ben burdan kacayim artik iyisimi moralim bozuluyor ister istemez hadi öptümÇok geçmiş olsun dikkat et Allah korumuş canım
Gordum güzelim nasip değil yapacak birşey yok napalim hayırlısı olsun alanlara
Açıklanmış abi ilk sayfada kazananlar.5 6 dk önce falan açıklandıKazananlara mesaj yolluyor mu sistem kazanan biri gelip açıklama yapsa keşke. Birde hediyesini istemeyen olursa yedek listeden ilk sıradan itibaren geriye doğru sıralama gidecektir.
Güle güle canım bozma moralini sağlığın yerinde olsun zaten bizim olmayan birşey içinSagol canim benim.❤❤öyle tabi hayırlısı buymuş kazanan arkadaşlari tekrardan tebrik ederim,ben burdan kacayim artik iyisimi moralim bozuluyor ister istemez hadi öptüm
Bende çok mesajı olanlar seçiliyor diye düşünüyordumYeniden uye mi olsam ney...hep az sayida ki msj lari olanlar seciyor sistem
Himmm o zaman şu saatte açıklansın fonksiyonu çalışmış :)Açıklanmış abi ilk sayfada kazananlar.5 6 dk önce falan açıklandı
Yok ya cok nadir...genllikle hep az sayidakiler dusuyor sisteme...bak yedek listesinde bile son 3 kisinin msji dahi yokBende çok mesajı olanlar seçiliyor diye düşünüyordum
Keşke daha geç aciklansaymis abi,azcik olan umudumuz da mutlu etmeye yetiyordu bizi simdi hepten umutlar söndüHimmm o zaman şu saatte açıklansın fonksiyonu çalışmış :)
Zaten bana birşey çıkmazYok ya cok nadir...genllikle hep az sayidakiler dusuyor sisteme...bak yedek listesinde bile son 3 kisinin msji dahi yok
Aslinda sen sisteme goresin tamZaten bana birşey çıkmaz
Aslinda sen sisteme goresin tam
Sansini denemeye devam
çekilişle belirleniyor kazananlar..doğru cevap veren herkes kazanmıyor