• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev temizligi

Gozdehfz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
28
0
1
27
Arkadaslar bulasik makinami az once calistirdim icine makina tableti yerine bulasik deterjani koydum biraz once makinadan kopuklerin tastigini gordum hala devam ediyo nasil durulayabilirim napmam lazim

Hala devam ediyor makinadan kopukler tasiyor altindan ustunden offff napicam ya

Herseyi sen soyle demiyorum da cok fazla kopuk var dedigin gibi olmaz 4 5 kere calistirsam anca temizler

Kusura bakma morelim cok bozuk napcam bilmiyorum makinanin karsisinda oyle oturuyorum

Aynisini ben de yaptim.cok ugrastim o kopukleri makinadan arindircam diye ama nafile.defalarca bos yikamaya calisiyorum ama kopukten makina tikaniyor boguk boguk sesler geliyor.en sonunda aklima icine su dokmek geldi.oyle sorun cozuldu.surahi ya da siseyle bol bol su dok icine korkma hic bisey olmaz.anca oyle gider o kopuk.

Evet boguk sesler geliyor icine neresine dokucem offf bidaha butun bulasiklari bosalticak miyim

Makinanin icine bol bol dokebildigin kadar su dok canim.bulasiklari cikarmana gerek yok.burda amac bulasigi degil makineyi kopukten kurtarmak.zaten sonra o normal bir sekilde calisip bulasiklari yikar.

Back
X