• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Temizliği...

evdeki o mis kokusu büyük bir haz fakat çekilen o ağrılar da olmasa :)bir de temizlik hastalığınız her daim tutuyorsa eyvah :)

evin parıl parıl parlamasını sağlayan işlem =)
nedense ne zaman temizlik yapılsa evimiz bana daha bir ışıltılı daha bir güzel gözükür yapılmadığı zamanlarda ise karanlık ve soğuk.Annemde bende çalıştığımız için malesef sadece haftasonları yapabiliyoruz...

evde kedi, köpek ve evcil hayvan bulunmamasına rağmen veeee evde babam, annem,abim,ben ve kardeşim yaşayıp annem hariç hepimiz markette sabah akşam çalışmamıza rağmen annemin bize bal dök yala halıyı makineyle hergün süpürtmesidir, hergün mobilya eşyaları derinlemesine temizletmesidir, viledayla hergün paspatlamasıdır ahşapları :((( çalıştığım yetmiyo, uyku vakitlerinde ev temizliği nedeniyle ömrümü bitirmesidir. xD

işten her gün bugün evi tertemiz edicem diye gittiğim ama haftasonu gelmeden hiç yapmadığım, yapınca da en ufak bişey düşecek pislenecek diye beni aşırı strese sokan işlem...niye var niye yani :KK45: keşke ay şunun evi çok temiz ıyyy deseydik pis evler makbul olsaydı :KK53:

Bekarken ve çalışırken hafta bir kez yapardım, artık evliyim ve yine çalışıyorum ve hergün yapıyorum..
Hergün yapmaktan nefret ediyorum ama yapamadan da duramıyorum..

Back