Ev temizliği

Elda temizlik var facede instagramda bakın. Acayip iyi yapıyorlar işlerini.

Canim ben küçük bir yerde yasiyorum ve buradaki tüm temizlikciler bu saydığım isleri yapıyor. Ben söylemeden yani. 2 kisi geldikleri icin haliyle bitiyor is 1i yatak odasini yaparken oteki oturma odasını yapıyor. Perde yıkıyorum asıyor kendisi. 200 tl veriyorum birde öğlen yemegi ve kahve. Tum gün diye. Ama yarim gunde sadece kahve zaten öğlen oldumu is bitiyor
Valla ocagi bile siliyorlar ben sil demeden
Hatta bardak vs varsa mutfakta onlarida yikiyorlar ben bırak birak diyorum sonucta onun isi degil ama yıkıyor.
Sizin ordakiler baya uyanıkmış

Bu bahsettigim kişiler ütü icinde geliyor. Saati 30 tl. Ama 30 tlye baya birsey ütülüyorlarmıs bi saatte. Ben hic almadim da öylemis yani. Bana hatta ütü en sevdigim iş falan demisti kadin

Ama iste ben cok kadin değiştirdim ilk 2 sefer hersey muhtesem bal dök yala daha sonra begenmiyorum bu bahsettigim isleri yapan elle yere egilerek siliyordu yerleri
Son gelen vileda istedi ve yerler hep buğu buğu oldu granit diye kurulamadi bende 50 yasindaki kadinin pesinde kosturamam bidaha da cagirmadim artik iyi hissetigimde kendim yapiyorum esimle birlikte hem daha temiz oluyor hemdeicime siniyor. Evimde kirlenen cam 2 tane digerleri piril piril hala, oda mutfak cami yagmur yedi. Salon cami ic kısımda mesela balkon var onunde kapali kirlenmiyor haliyle o kadar havaalr duzelsin el atcam camlarada

Temizlikciler herseyin en iyisini bilmiyor parlak yuzeyler mesela o mikrofiberlerle silinmemeli tüy birakiyor ... ben cam bezi güderi bezler varya onlarla heryeri siliyorum sonuc süper.. ama onlara sorsan daha iyi biliyorlar

Valla siz sansliymissiniz bana gelenlerin derdi hep paraydı yeni evliyim esyalarda biraz afilli diye beni zengin gorup yolmak istediler,sattiklari urunler var onlardan almami istediler. Yok ben baska malzemeyle yapamam demeler. Halini yikarsam ayriyeten ucret diyenler. Hali yikamak icin uygun terasim vardi eski evimde. Boyle bir sistem yok ama o eve surekli gelen kisi ufacik bir hali icin para istemez,yeni halıları biliyorsunuz yani ufak bi arap sabunu dokup citilicek 2 kisi. Kopegim işemişti mecbur kaldim yika dedim.Terasta zaten kuricak. Acikcasi beni enayi gördüler ve surekli geliyorlardi degistirdim bende

Simdi kafam daha rahat oldu kadinla ugrasmak cok zor suriyeli bile aldim yani bide bulmakta cok zor guvenilir birini ama iste biz sagligimizdan oluyoruz boyun fitigim kanal daralmasi boyun duzlesmesi var.. bide romatizmam var sandalyelere cik mutfak dolaplarini sil haliyle zor oluyor Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

İstanbul 180 veriyorum
9-6 calısıyo öglen yemekte benden tabiki
Bizim ev kücük oldugu için halıda siliyor dolap kapaklarınıda ütüde yapıyor

Konu sahibi ben sizi anladım, siz çağırmadığınız için işin oluru ne onu öğrenmeye çalışıyorsunuz. Bunda da bir sorun yok tabii ki.

Ancak eğer gerçek temizlik istiyorsanız, istediğiniz büyük işleri belirleyip onları isteyin, benim çevremden gördüğüm temizlik için gelen insanlar da kötü niyetli değillerse makul kişilerle daha güzel çalışıyorlar.

Yani el çabukluğu tabii ki bir etken ama, sonuçta hız çok fark etmiyor. Eğer her şeyi isterseniz, sonuç da ona göre olur. Bana bazı kadınlar çok acımasız geliyor burada yazılanlara bile çok şaşırdım.

Kabardı mı parkelerle dolaplar? Üstünkörü yapanı gördük de evi baştan aşağı yıkayını ilk defa görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…